Ring til os: +45 21 22 10 82

Lev livet på landet

Fordele og glæder ved at bo på landet – kender du dem ?

Skrønerne om at bo på landet er mange. Mangel på sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer og muligheder for børn. Vi vil gerne skyde skrønerne til hjørne. En lang række tilbud inden for sport og kultur, røde kinder efter skovturen, og en billigere boligudgift, er med til at opveje landlivets eventuelle udfordringer. Og alligevel kan du nemt og hurtigt komme til København og nyde en aften i storbyen.

Hvorfor bo i storbyen, når du kan leve på landet?

Måske bor du i lejlighed i byen og ønsker mere plads til familien. Måske drømmer du om at flytte på landet eller til provinsen. Vi vil gerne høre om dine drømmes retning. Derefter kan vi finde boligen til dig – på landet, i en hyggelig landsby, i Ringsted eller Sorø.
Det er ikke helt let at pege på forskellen mellem at bo i byen og på landet. For mange betyder det frisk luft, en stor have, skov og sø, langt til naboer, landlig idyl og mere plads. For os personligt har livet på landet blandt andet givet let adgang til bæredygtige, økologiske fødevarer, og en oplevelse af spontan hjælpsomhed, sammenhold og menneskelige kvaliteter, der skaber tryghed i dagligdagen. Det hele giver gode oplevelser året rundt.
Direkte adgang til naturen er et stort aktiv, og det giver mening at følge årstiderne på tæt hold. Vores børn har leget i gode, trygge omgivelser, og de har skabt varige bånd til lokalområdet. At bo på landet har løftet vores livskvalitet.
Smukt på landet

Smukt på landet

Boliger på landet er billigere end i København, og på landet får du typisk langt mere for dine penge. Ringsted og Sorø kommuner består af henholdsvis 10 og 17 lokalområder. Der findes en lang række forskellige tilbud i hvert område lige fra sport og kultur til litteratur og skoler. Se links under Info. Ringsted og Sorø er vores hjemmebane, men vi sælger boliger på hele Sjælland.
Ring til os på telefon 2122 1082 elller send en mail på anne@landogbolig.dk og fortæl os hvad du drømmer om.

25 minutter til København

Når den nye letbane fra Ringsted til København åbner i 2019 åbner det flere nye muligheder, for på blot 25 minutter vil du kunne nå ind til hovedstaden. Der bliver etableret bedre P-forhold ved Ringsted Station, og beboere i landområderne vil få stor glæde af den nye, hurtige togforbindelse.

<h2

 

Facebook
Facebook
Twitter