Ring til os: +45 21 22 10 82

Skee – 2 store grunde i hyggelig landsby

Swipe til siden for at se flere billeder.

Skee – 2 store grunde i hyggelig landsby

Drømmer du om at bygge eller få bygget dit eget hus med fin udsigt til skov og i hyggelig landsby så har du nu chancen. 2 store byggegrunde – jordbrugsparceller – med minimum 4000 kvm og med mulighed for dyrehold.

Fra Enighedsgården som huser Skee Is er et landbrugsareal blevet allokeret til 3 byggegrunde hvoraf én allerede er solgt. Der er mulighed for at leje yderligere areal til f.eks. fold eller andre formål.

Til projektet er udarbejdet en lokalplan  – se Ringsted Kommune lokalplan 185 – hvor detaljer om byggefelt, placering mv. findes. Endelig udstykning finder sted ved salg og ejerudgiften er anslået, idet der ikke findes aktuelle og/eller historiske tal.

Der er under 5 minutters gang til den gode skole Allindelille Friskole, børneinstitution og idrætsfaciliteter. Er du til mandags-tæsk, yoga eller fodbold så er det i Skee. Vil du hellere køre mountain bike så har Vrange skov en nyanlagt og udfordrende rute på 3,7 km og hvis du ønsker kajak eller fiskeri må du til Haraldsted Sø næsten lige om “hjørnet”. Skee og Allindelille er en del af Haraldsted Allindemagle Lokalråd som ligger i et naturskønt og naturhistorisk smørhul. Lokalrådet tilbyder mange aktiviteter og søger udvikling frem for afvikling – noget som alle i området er rigtig glad for.

Det bliver nemmere at komme til København – i 2018 indvies letbanen til København og det kommer til at tage ca. 25 minutter fra Ringsted Station. En mulighed er også at tage lokaltoget fra St. Merløse, Tølløse eller Hvalsø. Og bussen går lige uden for døren hvis du foretrækker den. Alt i alt er der rigtig gode muligheder for at komme på arbejde og videre ud i verdenen.

Området er rigt repræsenteret med super gode og økologiske råvarer som bl.a. sælges fra Langebjerggård, Krogagergård og Bakkegården.

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee for flere informationer på 2122 1082.

 


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/landogbolig.dk/public_html/maegler/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/sfsi_widget.php on line 238
Facebook
Facebook
Twitter