Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejligt landejendom med fint stuehus og masser af jord – Kalundborg

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejligt landejendom med fint stuehus og masser af jord – Kalundborg

Dejlig og velbeliggende landejendom i smuk natur – ca. 8 km fra Kalundborg.

Herlig landejendom med et super godt stuehus på 188 kvm med 4 gode værelser, 2 badeværelser og 2 stuer og et meget hyggeligt og stort køkken/alrum. Et stort godt bryggers med udgang til både terrasse og garage – her kan du komme tørskoet ind med dine indkøb. Fint disponibelt rum med plads til opbevaring. På 1. salen træder du op i et meget stort og hyggeligt rum med fantastisk udsigt, og der er er netop etableret 2 værelser og et helt nyt badeværelse med kar samt en lille stue. 1. salen vil være oplagt til at indrette en selvstændig lejlighed til teenagere, udlejning eller hvad du kan forestille dig at anvende pladsen til. 

Ejendommen ligger flot i landskabet med dejligt udsigt over egne marker og et langt kik til Kalundborg.

Der er flere gode udlænger på ejendommen. En tidligere stald, som idag benyttes til hønsehus, en stor højloftet garage/halmlade, en tidligere kostald med mange anvendelsesmuligheder og en ekstra bygning med både garage/opbevaring og mulighed for at indrette hestebokse. Alt i alt en ejendom med mange muligheder for dig der ønsker dyrehold eller dig der ønsker at lave en gårdbutik, eller håndværkeren, der ønsker at have værksted og forretning lige uden for døren. 

Her kan du gå eller cykle en dejlig aftentur ud i den flotte natur med de gode oplevelser, som følger med.

Tæt på ejendommen ligger den hyggeligste landbørnehave med super muligheder for dine børn. Inden for 1,5 km har du skole, daginstitutioner, idrætsfaciliteter, benzintank og en Dagligbrugs.

Ejendommen ligger ca. 8 km fra hyggelige Kalundborg – en by, som har alt hvad du kan ønske dig af faciliteter og et meget aktivt foreningsliv. Du kan læse mere om Kalundborg her

Den dejligste badestrand ligger blot 4,5 km væk ved Svallerup, en god og børnevenlig strand. Tissø, som er gammelt vikingeland, ligger ikke langt fra ejendommen og holder du af mere rå natur, er der helt fantastisk på Asnæs. Læs mere om Tissø her og Asnæs her

På lidt over en time er du i København med enten tog eller bil.

Her er rigtig mange muligheder for familien, som elsker natur og vil nyde det gode liv på landet, måske med erhverv på hjemmeadressen.

Kontakt ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansen på 5115 0535 og hør mere om muligheder på denne dejlige ejendom.

 

Facebook
Facebook
Twitter