Ring til os: +45 21 22 10 82

Eksklusiv og unikt beliggende luksusvilla i Vedbæk med 25 minutter til København

Swipe til siden for at se flere billeder.

Eksklusiv og unikt beliggende luksusvilla i Vedbæk med 25 minutter til København

Eksklusiv og unikt beliggende luksusvilla i Vedbæk med 25 minutter til København.

Du kører ad den lille hyggelige Maglemosevej ned mod denne unikke ejendom, som ligger helt ubeskriveligt smukt på en sidevej til Sandbjergvej i Vedbæk. Den store og super godt indrettede bolig, ligger på en meget stor grund med flot udsigt over Maglemosen og med direkte adgang til Folehave Skov. Her kan du både ride en tur, gå med hunden, løbe en tur og cykle en udfordrende tur i den herlige skov og det flot kuperede landskab. 

Ejendommen, som er i 2 fulde planer på ialt 333 kvm, er flot renoveret med lækre 60×60 klinkegulve, 3 flotte, enkle og eksklusive badeværelser med lækre detaljer, skønt italiensk Boffi køkken med Miele hårde hvidevarer, en super god og højeffektiv emhætte over induktionskomfuret giver dig de bedste muligheder for at kunne lave lækker mad, mens familien og dine gæster nyder et glas vin ved  højbordet, som adskiller køkkenet fra spisestuen. I køkken/alrummet er der den smukkeste udsigt til den særlige natur, og selvfølgelig med udgang til den dejlige store træterrasse, som er beliggende mod syd og vest, og i øvrigt i hele husets længde. Her kan du nyde solnedgangen og bukken, som esser på engen. Måske er det netop bukken, der skal på kornet i den tidlige morgenstund, når du ønsker at jage på egen grund. 

Fra terrassen kan du også nyde udsigten til din økologiske urtehave, drivhuset og til din vinmark med 350 vinstokke, som kan give dig et par hundrede flasker vin om året, hvis du drømmer om livet som vinbonde. Det store maskinhus, som er isoleret, kan også indrettes som stald til dit hestehold, og du kan etablere en fold og nyde synet af dine heste i solnedgangen. 

Den store, rummelige entré byder dig velkommen i det dejlige hus. Her finder du et af husets 3 badeværelser. Går du til højre kommer du ind i det meget store køkken/alrum, hvor der er trappe til 1. sal. Går du til venstre møder du det funktionelle bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i den rigtige arbejdshøjde. Fra bryggersgangen er indgang til 2 meget store værelser, som selvfølgelig også har den mest betagende udsigt og med direkte udgang til terrasse og have.

Førstesalen har en anden stemning end det mere stramme udtryk i stueetagen. Man kunne sige, at her er sommerhuset med de hvidmalede trævægge. Den store dejlige stue med brændeovn og fantastisk lysindfald, har udgang til balkon, som strækker sig i hele husets længde. Det meget store soveværelse med eget badeværelse har ligeledes udgang til balkon. Ved siden af er der er et stort værelse også med balkon, hvor der er adgang til gæstebadeværelset med både badekar og bruseniche – det ligger lige overfor. Endvidere er der en skøn møblerbar repos, hvor du kan have dit arbejdsværelse – hvis ikke udsigten distraherer dig. 2 kamre oplagt til gæster, opbevaring eller vinrum. 

Naturen kommer helt ind i huset på denne fantastiske ejendom. Den dejlige natur præger hele området, ligesom du får smukke kig og flotte boliger at se på, når du kører hjem til din egen naturperle gennem det meget chamerende og kuperede terræn. 

Dine børn kan gå i skole i enten Vedbæk eller i Trørød. Tæt på ejendommen går Caroline Mathilde stien, som bringer dine børn sikkert til skole, når de cykler glade afsted om morgenen, hvis du vælger Trørød. Har du større børn, så er der flere gode gymnasier eller handelsskoler i området. Du kan læse om Trørødskolen her og om Vedbæk skole her

Vedbæk, som du kan læse mere om her – er en super hyggelig havneby på Øresundskysten, hvor du både finder supermarkeder og hyggelige specialbutikker, sportsfaciliteter og toget kører ad Kystbanen til Helsingør eller København. 

Det meget charmerende havnemiljø eller stranden, som ligger klods op ad havnen, er oplagt til en hyggelig aftentur, hvor den store is skal indtages. Stemningen i havnen med sejlbåde og motorbåde er et aktivt og dejligt sted – du kan læse mere om Vedbæk Havn her

Der er flere gode restauranter i Vedbæk, som absolut er et besøg værd. Se her hvad Tripadvisor anbefaler dig. 

Trænger du til storbyens puls, eller arbejder du i byen, så er København kun 25 minutter væk. 

Denne særlige ejendom har en sublim beliggenhed på landet, og så alligevel tæt på alt det, som vi elsker at have tæt på os af faciliteter.

Ejendommen opvarmes med jordvarme og tilskud til elforbruget leveres af en solcelleblomst, se mere her.

Jeg tænker, at du er blevet nysgerrig og allerede er startet med at drømme om det gode liv på landet, i landsbyen og så alligevel tæt på det hele.

Du kan kontakte ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082, og høre mere om mulighederne i denne fantastiske bolig. 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter