Ring til os: +45 21 22 10 82

Swipe til siden for at se flere billeder.

Fantastisk jagt-, heste- og lystejendom – masser af plads, skøn beliggenhed i skovkanten – Rønnede

Heste- jagt- og lystejendom på 7,5 ha med god beliggenhed op til skoven.
Storslået 3-længet ejendom opført 1965 med egetræs bindingsværk og højt til loftet overalt – også på 1. sal!
Her er mulighederne mange – den store familie eller måske 2 familier, tegnestue, kontor eller let produktion,
8 værelser, 3 badeværelser, store stuer og fantastisk forældresoveværelse med eget badeværelse og overdækket balkon.
 
Fra sydmotorvejens frakørsel 37 er der 3,4 km til boligen, og du kører de sidste 800 meter gennem meget flot bøgeskov, og når du ankommer på gårdpladsen til ejendommen åbner lyset og landskabet sig for dig.
 
Her er stald med inventar til 10 godkendte hestebokse, vaskeplads, foder- og saddelrum, udendørs stald med 3 bokse samt tilhørende folde på ca. 6 ha i det mest vidunderlige og kuperede landskab lige op til Gisselfeld Kloster skovene. En hyggelig bæk løber gennem terrænet, og tankerne vil fører en hen til en troldeagtig tidsalder – her er bare dejligt, og du har mulighed for at ride i skovene uden at skulle ud på trafikerede veje, ligesom der er egen drænet 20×60 meter ridebane med lys. Tæt på ligger Tysbjerg Ridecenter, hvor der er mulighed for at benytte ridehus.
Går du måske på jagt får du mulighed for at jage bl.a. råvildt, dåvildt, fasaner og harer og du kan også bare vælge at nyde synet af de smukke dyr på bakkerne.
Der er en opvarmet garage som pt. er værksted og som er opført i 2010. Af de 3 længer benyttes den ene til produktion med metal cnc fræsere.
 
Det er en imponerende og særdeles robust ejendom opført i de bedste materialer. Det meste af første salen er sat i stand i 2016/17, og der er 3 flotte originale badeværelser med flot flisearbejde. Møblerbar repos og  mange flotte indbyggede skabe som på en funktionel måde udnytter skunkrummet.
Stueplan er indrettet med stort bryggers, renoveret køkken/alrum med originale skabe, 3 stuer (hvoraf den største pt. er kontor og med pejs) og en herskabelig entré med gæstetoilet i samme stil som på første sal. 
De 3 længer giver mulighed for at indrette den hyggeligste gårdsplads, som pt. trænger til en kærlig hånd, men kan give dejlig mulighed for at nyde solen og frokosten i det fri, samtidig med at du kan nyde udsigten til egne marker – bedre bliver det næsten ikke.
Ejendommen trænger til nyt stråtag indenfor de næste 5 år.
Opvarmning sker via oliefyr og der er eget vandværk.
 
Der er kun 4 km ind til Rønnede, hvor indkøb kan klares, ligesom der i Rønnede findes Møllevangsskolen, sport og andre fritidsaktiviteter – Rønnede er en del af Faxe Kommuneog du kan se mere om friluftsliv i/omkring Rønnede her. Hvis du er til højder og aktivitet så er Camp Adventure måske noget for dig – det tager kun 20 minutter at gå dertil gennem skoven, og Rønnede Golfklub kan du nå på 5-10 minutter.
Arbejder du i København, så tager det dig ca. 1 time på arbejde. 
Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om mulighederne på denne fantastiske ejendom. 
Facebook
Facebook
Twitter