Ring til os: +45 21 22 10 82

Herskabelig landejendom tæt på hyggelige Liseleje med 2 smukke boliger

Swipe til siden for at se flere billeder.

Herskabelig landejendom tæt på hyggelige Liseleje med 2 smukke boliger

Herskabelig landejendom tæt på hyggelige Liseleje med 2 smukke boliger

Den flotte og meget præsentable ejendom er gennemført og velholdt. Super velegnet til hestehold, andet dyrehold og jagt.

Ejendommen henvender sig til den store familie med behov for meget plads (rigelig plads til Au Pair) eller dig, der ønsker at bo i smukke omgivelser sammen med en anden familie / generation.  Tæt på by, dejlige Asserbo golfbane, skønne strande og de eksklusive sommerhusområder i Liseleje og Tisvildeleje, som emmer af hygge og aktiviteter det meste af året.

4-længet ejendom med 2 helt særlige boliger på 183 og 180 kvm i gennemført herskabelig landstil med svenske hvide kakkelovne i begge boliger, store funktionelle køkkener, smukke højloftede stuer, dejlige værelser og flotte badeværelser. 

Stilen er gennemført og smagfuld og oser af hygge, ikke mindst på den smukke og stemningsfulde gårdsplads, som omkranses af de 2 boliger, en bygning til erhverv og længen med 6 hestebokse, vaskeplads, værksted og saddelrum/rytterstue. 

Hyggelige terrasser og fantastisk udsigt, uanset hvor du kigger hen. Den ene bolig har energimærke E og er gennemrenoveret. Den anden bolig er fra 2012, har energimærke B og på 3 af ejendommens længer er der et smukt sortglaseret tegltag.

Ejendommens hyggelige gårdsplads har flere hyggekroge, så du kan altid finde sol og læ, de skønne terrasser indbyder til en Sundowner med venner og familie eller bare den du elsker. Den hyggelige gård er også super anvendelig til større selskaber – her er du helt ugenert og kan lave de perfekte rammer for en skøn fest.

Fra 2 af længerne er der en vidunderlig udsigt over ejendommens jorde, ridebanen og søen med skoven i baggrunden. Udover de fire længer, som omkranser gårdspladsen er der en stor god lade og en separat højloftet staldbygning med 8 store bokse.

På ejendommens 17 ha, som grænser op til skoven, er der en god jagt på både fasaner og råvildt. Kronhjortene kigger forbi ind imellem og drømmer du om at sidde på andetræk, så har du din egen hyggelige sø, hvor du kan sidde i fred og ro.

Haven eller parken kan man med rette sige, er flot og enkelt anlagt med buske og store træer, der er en frugt- og bær lund, hvor du kan forsyne dig med alskens lækkerier af egen avl.  

Ejendommen er meget velegnet til og din familie, som ønsker det gode liv på landet. Et bofællesskab med mange muligheder for at lave fællesrum, dyrke fælles interesser og leve på landet og alligevel tæt på byen. Velegnet til erhverv, da den ene længe er indrettet med et stort råt kontor, praktisk køkken/bryggers og et skønt badeværelse.

Årlig hektarstøtte er ca. 30.000,- kr. og sælger har tidligere udlejet bokse/løsdrift og haft en indtægt på ca. kr. 150.000,- pr. år.

Ejendommen kan eventuelt erhverves med et mindre jord tilliggende, som herefter er på ca. 7 HA, og uden at det berører den betagende udsigt eller den nemme adgang til skoven. Prisen vil herved kunne reduceres med ca. kr. 1.000.000,-.

Det er en drømmebolig og nu kan drømmen blive opfyldt for dig, som elsker dyrehold eller jagt eller bare ønsker en stor herskabelig bolig.

Ejendommen ligger i udkanten af Frederiksværk på vej mod Liseleje, ca. 50 minutter fra København, men fornemmelsen af at være på landet er intakt. Her er kort til indkøb, skole, daginstitutioner, Asserbo Golfklub, skov og strand. Golfentusiasten kan nyde aftener og weekender på Asserbo Golfklub og slutte de 18 huller af med en dejlig middag i klubbens restaurant – læs mere her

Hvis du elsker at ride i naturen, så kan du tage en lille tur i skoven, som støder op til ejendommens marker. Vil du på en lidt længere tur, så er der 20 minutters skridttur til Tisvilde Hegn. En ridetur på stranden er også mulig ved Melby. Er du mere til dressur, så kan du skridte til i skoven og vende tilbage til den dejlige ridebane og så skridter du af i skoven. Ideelle betingelser for hest og rytter. Frederiksværk Rideklub ligger 9 minutter fra ejendommen – her kan du købe ridehuskort og få god undervisning. Læs mere om Frederiksværk Rideklub her.

Ejendommen ligger midt imellem Liseleje, Arresø og Roskilde Fjord omgivet af pragtfuld natur – om du vil løbe, cykle, ride eller gå, så er der mange dejlige naturoplevelser, som venter dig. Læs mere om Roskilde fjord her.  Liseleje er en hyggelig lille by på Sjællands Nordkyst, hvor der hele sommeren er mange aktiviteter – læs mere her. Arresø som ligger tæt på ejendommen giver dig mange muligheder for smukke ture – se mere her. Her er alle muligheder for at leve det gode liv på landet med fri adgang til smuk natur velegnet til rideture, gåture, cykelture eller bare en hyggelig picnic.

Frederiksværk er en hyggelig lille by, hvor åen der løber til Arresø går igennem, og er med til at skabe en hyggelig stemning. Om sommeren kan du sejle med det gamle træskib Frederikke. Frederiksværk er opkaldt efter Frederik den 5, som havde et kanonstøberi Gjethuset. Du kan se mere om Gjethuset her. Idag er Gjethuset hele byens kulturhus, hvor der er løbende er udstillinger, koncerter og andre kulturelle tilbud. Læs mere om hvad Frederiksværk kan tilbyde dig her.

Er du blevet fristet? 

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om denne helt særlige ejendom

 

Facebook
Facebook
Twitter