Ring til os: +45 21 22 10 82

Skøn byggegrund direkte til lille sø – Ringsted

Swipe til siden for at se flere billeder.

Skøn byggegrund direkte til lille sø – Ringsted

Skøn byggegrund direkte til lille sø – tæt ved Ringsted

Denne herlige helårsgrund ligger i Mulstrup, lige uden for Ringsted. Stor dejlig grund med flotte træer og udsigt til en lille dam. Idag ligger der en lille bjælkehus på grunden, som kan fungere som en hyggelig lille oase til dig, der ønsker et lille kontor, et rum til kreativitet, tanker, læsning eller bare nyde at være lige ved dammen.

Grunden afgrænses af en lille å, som munder ud i dammen. Det giver en hel særlig stemning på den dejlige grund, at du har vandet i baghaven og forhaven.

Her du udleve drømmen om at bygge dit eget hus 10 minutter fra Ringsted centrum.

Mulstrup, hvor grunden ligger, er en lille nærsamfund med søde naboer. Nordrup ligger 5 minutter fra Indelukket, har både daginstitutioner, skole og fritidsaktiviteter og er et velfungerende lille samfund tæt på det smukke Giesegård.

Bussen til Ringsted og Haslev kører stort set uden for døren. I 2018 indvies letbanen, som kan bringe dig til København på 25 minutter med et enkelt stop i Køge – så bliver det ikke nemmere at komme på arbejde, hvis du har din daglige gang der. Se mere om letbanen her.

Her kommer du til at bo på landet, men alligevel tæt på alt det, som vi nyder at have i nærheden til daglig. Ringsted er en dejlig handelsby med masser af muligheder for dagligvareindkøb, shopping, biografbesøg, café besøg, koncerter, skøn svømmehal, sportsfaciliteter og alt det andet som hører til en større provinsby.

Du kan læse mere om Ringsted her. I Ringsted er det et stort outletcenter med mange lækre butikker – se mere her. 

Hvert år afholder Ringsted en festival – et godt besøgt arrangement med en masse gode musikhavne – bliv inspireret til Ringsted Festival her.

Oplevelsesstien – se mere her – udfolder sig, når den er færdig anlagt, over 25 km igennem kommunen, hvor du går eller cykler igennem de smukkeste landskaber, blandt andet langs Haraldsted Sø. I skovene i nærheden af Ringsted er der masser af muligheder for udeliv på alle måder, mountainbike baner, shelters, bålpladser og hyggelige opholdssteder forskellige steder på blandt andet Oplevelsesstien. 

Så drømmer du om hus på landet og i nærheden af byen, så er det her du skal bo.

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om mulighederne. 

Facebook
Facebook
Twitter