Ring til os: +45 21 22 10 82

Sommerhus helt ude i naturen, nær Nyrup bugt

Swipe til siden for at se flere billeder.

Sommerhus helt ude i naturen, nær Nyrup bugt

Sommerhus helt ude i naturen, nær Nyrup bugt – en naturperle.

Dette sommerhus gemmer sig “huleagtigt” blandt træer, egen sø og ligger helt ugeneret.
Fra huset er der adgang til badestrand med badebro via. hyggelige grusveje – læs mere her

Hovedhuset som er arkitekttegnet med om- og tilbygget er ca. 80 kvadratmeter og har  st0re flotte glaspartier, der giver at pragtfuldt udsyn til haven og dejligt lysindfaldgiver. Her er super sommerhusstemning.  
Der er et gæstehus på 41 kvadratmeter, isoleret udhus og værksted med carport, samt en gæstehytte på 10 kvadratmeter i haven.
Der er i alt 10 sovepladser, og der er bad og toilet i både hovedhuset og gæstehuset. 

Omkring og imellem hovedhus og gæstehus er der lavet en kæmpe solrig træterrasse, som giver dig et hyggeligt gårdmiljø og terrassen er på den ene langside hæve over terræn med udsigt til søen. 

Hovedhuset indeholder en rummelig opholdstue, med glaskarnapper og udgang til terrassearealerne, der er brændeovn, og glasfoldedøre i gavlen mod den overdækkede terrasse. I forbindelse med stuen er der et åbent køkken der også har en udgang til terrassen hvor morgenmaden fint kan spises.
Der er et soveværelse samt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og toilet.

Gæstehuset indeholder et opholdsrum, værelse med 2 sengepladser, pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og toilet, samt pejs.

Fra huset til Nykøbing Sj er der ca 10 minutter, så trods den omringende natur er man ikke langt fra indkøbsmuligheder – læs mere om Nykøbing Sj her. Til stranden er der ca. 10 minutter.

Elsker du natur og drømmer om et sommer hus med masser af plads? så kontakt Land&Bolig på 2122 1082. 

 

Facebook
Facebook
Twitter