Ring til os: +45 21 22 10 82

Egeparken – ny udstykning i Haslev

SOLGT – alle grunde i udstykningen er solgt. 

Egeparken – ny udstykning i Haslev – 16 grønne grunde til at bo i Haslev

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og hør mere om mulighederne

Se video fra byggemodningen klik her IMG_8024

1. etape af Egeparken er nu en realitet, og du har mulighed for at købe en af de dejlige grunde på Troelstrup Ege i Egeparken. 5 grunde er allerede solgt og 4 mere på vej. 

I Egeparken er der på Troelstrup Ege, udstykket 16 grunde – alle med dejlig beliggenhed. Det bliver et flot område omkring egene, som står på området. Et smukt, rekreativt område med adgang til dejlig natur. Du kan påbegynde dit byggeri til foråret. 

Området som udstykkes fra Skovholmlundsvej 6, Troelstrup, 4690 Haslev er en del af en ønsket større plan, som vil udfolde sig i takt med at grundene sælges og området bliver bebygget. På nuværende tidspunkt kender vi dog ikke de faktiske planer for de resterende områder.

Troelstrup Ege, som ligger i Egeparken, ligger tæt på Haslev by, lidt over 1 km til bylivet, indkøb, station og alt det, som Haslev har at byde på. Vibeengskolen ligger inden for 500 m fra udstykningen, så det bliver nemt for dine børn at komme i skole. Der er flere daginstitutioner i nærområdet. Hvis dine børn skal i gymnasiet, så ligger Midtsjællands Gymnasium tæt på. Læs mere om gymnasiet her. Alt i alt et super godt område for børnefamilien, som ønsker nærhed til smuk natur, transport, by og alle de daglige fornødenheder, som vi alle elsker at have tæt på os. 

Området er kendt for sin smukke natur med flere herregårde og godser i området, som afholder julemarkeder, bondens marked og andre spændende events. Når du bosætter dig i Egeparken, er der mange muligheder for dejlige gåture og aktive familie dage. Mange gode oplevelser venter dig, når du bosætter dig i Egeparken.

Egeparken ligger i Faxe Kommune – en aktiv kommune, som byder dig velkommen med blandt andet en guidet bustur rundt i kommunen, så det er nemmere for dig at blive integreret i dit nye område. Se mere om Faxe Kommune her.

Få inspiration til din nye hverdag i Egeparken ved at klikke på de orange links. GisselfeldHaslevCamp adventureBroksø GodsHaslev TuristforeningHaslev Bio – VibeengskolenDaginstitutioner

I forbindelse med at Lille Syd banen elektrificeres vil det fra ultimo 2018,  betyder det, at du fra Haslev Station via Køge, kan komme til København på lige omkring 38 minutter, da den nye letbane fra Ringsted som går fra Ringsted til København på 25 minutter med et enkelt stop i Køge. 

Læs mere om den nye letbane her .

 

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om Egeparken, hvor du har mulighed for at bygge dit drømmehus og skabe de bedste rammer for dig og din familie. 

Er du udvikler kan Land & Bolig hjælpe dig med projektsalg af byggegrunde eller bebyggede grunde. – vi er ret skrappe til at få tingene til at fungere og kender til processerne i seriesalg.

 

 

Facebook
Facebook
Twitter