Ring til os: +45 21 22 10 82

Din ejendomsmægler Ringsted

Ejendomsmægler Ringsted

Land & Bolig Ejendomsmæglerfirma Ringsted, formidler boliger på landet. Vores grundlæggende holdning er, at livet på landet bare ER bedst. Vi bor på landet, og har naturligvis også vores kontor på landet – der, hvor vores kunder er. Livet på landet er drivkraften i Land & og Bolig – vi elsker landlivet, og vil gerne have endnu flere naboer og endnu mere aktivitet i landområderne.

Vi ved, at der er utroligt mange dejlige boliger og landejendomme udenfor de store byer på Midtsjælland, specifikt Ringsted, som en ny ejer kan fylde ud med liv og sjæl.

Det gør vi noget ved. Vi siger nej tak til ”Udkants Danmark” og tomme boliger, og ja tak til liv i boligerne og livet på landet.

Det gør vi

Land & Bolig sælger boliger gennem et godt og aktivt netværk, og gennem alternativ markedsføring, blandt andet i form af vores mobile kontor, som vi har med på messer og markedsdage, hvor vi møder købere og sælgere.

Vi markedsfører din ejendom med blandt andet droneoptagelser, som er uden omkosninger for dig.

Se her hvordan vi præsenterer en ejendom på video.

 

Hvis du ønsker at sælge, er vi interesserede i at hjælpe dig i gang med salget. Vi giver dig en ærlig vurdering af din bolig, så vi kan fastsætte en skarp og reel salgspris. Det betyder et hurtigere salg og en kortere liggetid.

Vi tilbyder gennemtænkte forslag til indretning og forbedringer, som kan medvirke til, at din bolig fremstår salgsklar. Vi ser på din boligindretning, og på, hvordan boligen, set i forhold til køberen, kan indrettes fremadrettet. Du får altid vores ærlige bud på, hvordan du kan gøre din bolig klar til salg.

Det gør du

Din medvirken i hele salgsprocessen er vigtig. Du kender din bolig bedre end vi gør, derfor kan du bidrage med at gøre os opmærksom på, hvad der er unikt for din bolig.
Dialog sikrer Land & Bolig og dig, at vi får afstemt forventninger. Et godt samarbejde er vigtigt for salget af din bolig.

Du kan kontakte Land & Bolig på hej@landogbolig.dk eller på 2122 1082.

Facebook
Facebook
Twitter