Gartnervej 32, 4632 Bjæverskov

Eksklusiv og lækker nybygget lystejendom 40 minutter fra København og med etableret stald til heste

10 minutter fra Køge og så alligevel på landet, finder du denne meget flotte, luksuriøse og dejlige ejendom.

Her er kælet for alle detaljer og alt fremstår bare super lækkert i den store 228 m2 villa fra 2018 med den gennemtænkte planløsning, og det meget flotte sorte naturskiffer tag. Den smukke ejendom er fremtidssikret med både jordvarme, solceller og varmegenvinding, med deraf lave energiudgifter. Ejendommen er tegnet af arkitekt Jesper Brask.

Alle vil glæde sig over at komme hjem ad den meget smukke trappesten i mørke tegl og videre ind i den store entré med god plads. I umiddelbar forbindelse er der et stort skønt bryggers med skabsvæg og alt det du har brug for i et velfungerende bryggers.

Husets centrale rum og hjerte er det store køkken/alrum med et eksklusivt Hanstholm køkken i massiv eg – og her er de herligste features og detaljer, som vi alle drømmer om, som f.eks. Quooker og affaldskværn. Lyset strømmer ind i det store rum, som også har har plads til det store spisebord, hyggekrog og biopejs, og med indgang til den store stue. Lofthøjden i hele ejendommen er 270 cm og er med til at give et eksklusivt præg og det giver en fantastisk rumfornemmelse i alle rum. Flere lofter er akustikdæmpende, så der er bare en skøn og rolig stemning i de den smukke bolig. Fra stort set alle husets rum kan du nyde udsigten til dine heste på foldene.

Værelsesafdelingen kan adskilles med en skydedør, hvis du ønsker fred og ro i den afdeling, hvor der er 3 værelser og et stort badeværelse, og for enden af gangen et teknik/depotrum. Forældreafdelingen ligger i den modsatte ende af huset, og har separat badeværelse med et meget flot terrazzo gulv med både badekar til de kolde vinterdage og brusebad.

Udemiljøet er også lækkert med flotte havegange, belægninger, flot belysning og en stor skøn vestvendt træterrasse, med udgang fra køkkenet, hvor grillen står klar hele året. Ude og inde smelter sammen med terrassen, som er hævet over terræn, og de lange trappetrin ned til græsset giver gode siddepladser, hvor et koldt glas hvidvin, udsigten over egen jord og ejendommens dyr kan nydes på foldene.

Der er endvidere en dobbelt carport og et opvarmet værksted på ca. 35 m2. Alt fremstår robust og godt i et rigtig fint afpasset udtryk.

Hesteafdelingen ligger i den store lade – her er pt. plads til 3 heste, strigleplads, saddelrum, frostsikrede vandrør og vandkopper i boksene. Her er rigtig god plads til hø og halm og med direkte udgang til den forholdsvis nyanlagte ridebane og til foldene.

Charmerende, super gennemført, lækker og smagfuld ejendom, og ja – superlativerne står i kø!

Hvorfor i alverden vil sælger dog af med så skøn en ejendom? Ja, det kan man spørge sig om, men der har åbnet sig en mulighed for at lave et familiebofællesskab på en anden adresse, som kan opfylde familiens drøm, og derfor bliver denne særlige ejendom nu udbudt til salg.

Du kan trykke på de orange links og lære dit nye nærområde bedre at kende.

Ejendommen ligger i Vemmedrup, som er tæt på Bjæverskov og Køge. Her er skøn natur, flere hesteejendomme, og så har du skole, flere daginstitutioner, læge og indkøb inden for 2 km – her kan dine børn gå og cykle trygt til skole og idræt. Ejendommen ligger i et område med mange gartnerier, hvor flere er under afvikling, og der opstår nye muligheder som bl.a. denne ejendom repræsenterer.

Du kommer til at bo skovnært, og der er indgang til Vallø Stifts skove for gående, cyklende og ridende fra enten Markleddet eller Lidemarksvej. På Vallø Stifts hjemmeside kan du læse om reglerne for ridning i deres skove.

Her er mange muligheder for at komme ud og bruge den dejlige natur, som omgiver Køge, Vemmedrup og Bjæverskov. Her er blandt andet en naturlegeplads ved det tidligere børnehjem i Spanager, hvor der var mange små udstykkede husmandsbrug med ca. 3 ha jord til. Vandretur ved Køge år, og mange andre ruter. Glemmes skal ikke Malerklemmen ved Dyndet lige unden for Borup – det er bare lige et hyggeligt besøg efter en dejlig gå-tur i skoven.

Er du mere til golf, så ligger Skovbo golfklub i nærheden.

Køge er et kapitel for sig, den gamle handelsby har en meget smuk bykerne med gamle velholdte huse, masser af traditioner, spillesteder som f.eks. Hugo’s kælder, som bryster sig af at være Sjællands bedste ølsted, hvor der hele sommeren er musik lørdag formiddag. Køge har mange restauranter og andre tilbud – næsten alt hvad hjertet kan begære. Køge er byen med skov og strand, by og havn/marina med alt hvad det indebærer af liv. Torvet i Køge danner rammen for torvedage, og indbyder til et smut ind i baggårde med liv og handel.

Jeg tænker at du blev interesseret og nysgerrig på denne fantastiske ejendom.

Ring på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Til salg

Kontantpris: Kr. 8.400.000

Ejerudgift: 4191 /md.

ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Gartnervej 32, 4632 Bjæverskov

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Gartnervej 32, 4632 Bjæverskov

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering