Ring til os: +45 21 22 10 82

Mød os til Haveliv i Fru Hansens’s have Møllebjergvej 10, Valsømagle

Mød os til Haveliv i Fru Hansens’s have Møllebjergvej 10, Valsømagle

Land & Bolig deltager i Haveliv i Fru Hansens have, lørdag den 9. maj fra kl. 10-17, Møllebjergvej 10 i Valsømagle. Kom og besøg os på vores stand – vi har vores mobile ejendomsmægler kontor med.

Det er 10. gang Fru Hansens have er åben, det koster ikke noget at deltage, men du kan risikere at få en  rigtig god oplevelse. Du kan deltage i en konkurrence hos Land & Bolig, købe bl.a. vin hos Langebjerggård, opleve fru Hansens smukke og inspirerende have. Der vil være boder med alt fra uldsokker til salg af stauder og andet godt til haven. Du kan opleve et smukt brocante marked, købe sandwich i caféen, kager og kaffe, som kan nydes ved en af havens mange små hyggelige borde. Som noget nyt i år vil der være tombola, hvor man kan vinde præmier fra alle de deltagende stande. Boderne har åbent fra 10-17.

Jubilæet fejres med en efterfølgende fest. Alle der har lyst til at blive hængende (og dansende) er meget velkommen. Der tændes op i den store grill, men du skal selv medbringe hvad du måtte ønske at grille.

Vi glæder os til at se dig.

Vel mødt!

Anne Klee

Anne Klee

Skriv en kommentar

  • Facebook
    Facebook
    Twitter