Kastrupvej 9, Haraldsted, 4100 Ringsted

Velholdt villa i hyggelige Haraldsted, 113 m2 og søkik – super kælder

Velholdt villa i hyggelige Haraldsted kan nu blive din

Super hyggelig grund på ialt 1009 m2 i flere niveauer – med fint kik til Haraldsted Sø og mulighed for at børn kan lege i haven.

Villaen er opført i røde mursten og er i rigtig god vedligeholdelsesstand med tag i betontagsten og flot/solidt murværk. Har 3 værelser på 1. sal og ét i kælderen kan benyttes som værelse (ikke godkendt til beboelse).

Villaen fik en tilbygning i 1972 på 23,5 m2 og fungerer som flot stue med skønt lysindfald, fin udsigt og direkte udgang til haven.

Stueplan har herudover entré med trappe til 1. sal, godt og mindre badeværelse m/brus og toilet, samt spisestue med plads til hyggehjørne.

Det originale Domino køkken fra 1975 fremstår i fin stand og kvaliteten fra en svunden tid er til at få øje på – der er også en lille spiseplads i køkkenet.

Kælderen som er højloftet, og delvis over terræn er tør og har vinduer som sikrer dagslys, vaskerum, 3 disponible rum og heraf det ene med varmeinstallation til huset. Oliefyret er fra Vølund årgang 2010 model Novox LE25 og olietank i kælder. 

Har du lyst til at spare på udgifterne til olie er der en god Morsø brændeovn fra 2004 som næsten kan værme hele huset op, da den står centralt i huset. 

I forbindelse med vedligeholdelsesarbejder på huset, er der blevet energioptimeret med hulmursisolering samt loft + skunke er efterisoleret i 2017. Alle vindusruder er udskiftet i 2017/2018. Der er kommet gulvvarme i tilbydning i 2015.

Den gode garage er også opført i røde mursten og matcher derfor boligen riftig fint og skaber helhed og ro i bebyggelsen.På den høje del af grunden er der godt drivhus på 9,9 m2 samt mindre brændeskur. Nedenfor drivhus har du terrasse – også her med dejlig udsigt, og lige i midten dejlige hindbærbuske og lækre aspars.

Drømmer du om at bo i en hyggelig landsby og alligevel tæt på det meste – så er det nu du har muligheden – og kun ca. 250 meter til Haraldsted Sø. Du får super hurtig internet med fibernet på ejendommen.

Tekst med orange skrift er links du kan trykke på og få mere information.

Haraldsted er en landsby med 33 husstande med megen hjælpsomhed og mange aktiviteter. Haraldsted kirke som ligger midt i byen er omdrejningspunkt for mange aktiviteter, både af kirkelig og kulturel interesse, og for børn, unge og voksne. Der er de sidste 5 års tid flyttet 4 børnefamilier til Haraldsted.

Her er bare rart og trygt at bo. Lidt ned af vejen finder du Vrange Skov og Haraldsed Skov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer. Her finder du også shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti er næsten lige nedenfor ejendommen, og strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldstes Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge. Kajak- og roklub og fiske– og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn.

Lokalrådet i sognet er meget aktivt og afholder flere arrangementer året igennem og du finder dem på Facebooksiden Flueblomsten. I september måned holdes der Haraldsted ny night – hele dagen, hvor alle virksomheder/gårdbutikker m.m. i sognet kan holde åbent. Skee Ismejeri, som producerer økologisk lækker lækker is, ligger i nabobyen Skee, så du kan altid hente friske forsyninger på alle tider af døgnet, og Grundlovsdag med teater, hygge og tale i præstegårdshaven – bare lige hyggeligt.

I lokalområdet findes Allindelille Friskole som har stor succes og der er i tilknytning til skolen SFO og børnehave. Senest er der kommet overbygning i 2019 og i 2020 en multibane. Ved siden af skolen ligger idrætsforeningen med flere forskellige tilbud, bl.a. fodbold, yoga og mandags-tæsk.

Bussen kører lige uden for døren til både Ringsted og Allindelille Friskole.

Land & Bolig

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed – Vi vil glæde os til at høre fra dig!

Solgt

Ejerudgift: 2.188 /md.

  • Sagsnr. 201815
  • Ejendomstype Hus på landet, Villa
  • Boligareal 113 m2 - tør lys kælder 54 m2
  • Grundareal
  • Energimærke D
  • Plantegning Se plantegning
ER din bolig steget?

Book et møde

Mere om boligen

Bestil salgsopstilling til Kastrupvej 9, Haraldsted, 4100 Ringsted

Vi vil gerne have lov til at følge op på din henvendelse, og med din bestilling accepterer du, at vi kan kontakte dig telefonisk og på mail vedrørende denne ejendom. Vi kontakter dig ikke vedrørende andre ejendomme uden dit samtykke. Hvis du ikke kan acceptere ovenstående, kan du kontakte os på telefon 2122 1082

Vil du ud og se boligen?

Bestil fremvisning til Kastrupvej 9, Haraldsted, 4100 Ringsted

ER din bolig steget?

Bestil en gratis salgsvurdering