Ring til os: +45 21 22 10 82

Lidt om Haraldsted og omegn

Lidt om Haraldsted og omegn

Lev livet på landet – det sker blandt andet i Haraldsted.

Haraldsted og omegn byder på mange dejlige oplevelser. Her har du mulighed for en dejlig gåtur langs Haraldsted Sø med flot og mangfoldig natur. Du kan sætte kajakken i vandet og få en lang dejlig tur langs marker og skov eller gå ad den nye 27 km lange oplevelsessti, som starter i Ringsted og ender ved kommunegrænsen mod Roskilde. Her er smukke kig til Haraldsted Kirke, som knejser højt på bakken og du kan tage en afstikker til Knud Lavards Kapel. Knud Lavard blev myrdet i skoven tæt på Haraldsted.

Her er økologi i verdensklasse. Krogagergård sælger alt hvad hjertet kan begære i kød, frugt og grønt se mere på krogagergård.dk. Langebjerggård har den dejligste frugtplantage og sælger også italienske lækkerrier – bliv inspireret på langebjerggård.dk.

Tæt på Haraldsted ligger Allindelille Fredsskov, hvor du møder uberørt natur og spændende blomster – blandt andet Flueblomsten, som er en lille orkidé. Hør om Allindelille Fredsskov på www.youtube.com/watch?v=wCb1-Y0GRsk 

Kom og mød vores dejlige Haraldsted og få en skøn oplevelse.

Vi glæder os til at se dig.

På gensyn

Anne Klee

Økologiske jordbær

 

Anne Klee

Anne Klee

 • Keld Sørensen 5 år ago

  Hej Anne
  Tak for en behagelig samtale på Ledreborg i dag, jeg vil med sikkerhed have dig i tankerne hvis jeg får brug for en ejendomsmæler en dag, du vil være velkommen til at kontakte mig med hensyn til hvis du har et bo der skal ryddes, vi tager os af næsten alt, rydning af bo helt eller delvis, rengøring, maling af prof. maler ( min svigerdatter) ,samt hvis der er brug for lidt oprydning i haver er jeg havemanden.

  Vh. Keld Sørensen
  Højstruploppperne

  Svar
  • Anne Klee
   Anne Klee 5 år ago

   Hej Keld

   Selv tak – det var fint at tale med dig og jeg skal nok tænke på dig, hvis det bliver relevant.

   God sommer

   Anne Klee

   Svar

Skriv en kommentar

 • Facebook
  Facebook
  Twitter