Ring til os: +45 21 22 10 82

Hvorfor bo landet?

Vi sælger boliger på hele Sjælland …. Midtsjælland er vores hjemmebane

Højt til loftet, sorte stjernenætter uden storbyens lys, frisk luft, hyggelige og aktive landsbyer, og skøn natur med marker, skove og søer. Sådan er Midtsjælland. Smukke huse og gårde præger det kuperede landskab, og en lang række gårdbutikker tilbyder økologisk frugt, grønt, kød og urter. 
Mange lokalråd på Midtsjælland bliver drevet af engagerede mennesker, der brænder for at gøre deres område attraktivt at bosætte sig i. Her er udvikling frem for afvikling.
Ringsted har Kongrescentret og Sorø har Kulturcafé Ludvig, og begge steder byder på teater, musik og underholdning.
GrisKlik her hvis du vil en tur i Ringsted Kongrescenter og  Kulturcafe Ludvig eller besøge økologiske gårdbutikker som Krogagergård og Langebjerggård
Midtsjælland har gode skoler, og et stort udbud af fritidsaktiviteter. Gymnasiet Sorø Akademi har dagelever og kostelever, og ligger smukt ud til Sorø Sø med de mange muligheder, som beliggenhed ved vandet giver. Sorø by ligger midt mellem skov og sø, og har en hyggelig og livlig hovedgade. Ringsted er placeret midt på Sjælland, og har en bymidte med gode restauranter, butikker og byliv.
Ringsted Kommune består af 10 lokalområder og Sorø af 17, og der er forskellige tilbud at hente fra hvert område, fra sport og kultur til litteratur og skoler.  Se mere på Info hvor du finder links om Ringsted og Sorø kommuner, kultur m.v.
Vil du vide mere om et bestemt lokalområde er du velkommen til at spørge os. Gennem vores mange år på Midtsjælland, kender vi egnen ud og ind.
Ringsted Lokalområder – Klik her
Sorø Lokalområder – Klik her

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082

Facebook
Facebook
Twitter