Ring til os: +45 21 22 10 82

4-længet landbrugsejendom i flotte omgivelser med 14 ha jord

Swipe til siden for at se flere billeder.

4-længet landbrugsejendom i flotte omgivelser med 14 ha jord

Charmerende 4-længet landejendom med gode udlænger, jagthytte og en skøn mose

Den dejlige ejendom ligger fint tilbagetrukket fra vejen og med al jorden omkring ejendommen. Udlænger er bygget sammen med hovedhuset med smukke murede porte på begge sider af gårdspladsen, og det giver et meget hyggeligt miljø på gårdspladsen. 

Hovedhuset er højloftet og godt indrettet med et stort køkken i åben forbindelse med en stor spisestue. Stor dejlig stue med en flot gammel Egern brændeovn. 2 rigtig gode stuer/værelser i den anden ende af huset, hvor der fra den store entré er trappe til husets 1. sal, hvor der er 2 værelser og et stort soveværelse samt et uudnyttet loftsrum, som kan inddrages til beboelse. Et fint badeværelse med siddebadekar, og så er der klargjort til etablering af yderligere et badeværelse i stueetagen. Jorden er forpagtet ud og sælger modtager kr. 56.250/år inkl. moms. 

Udlængerne er i god stand med plane gulve, da der har været slagteri i 2 længer, hvor det må påregnes, at der skal nedlægges et par kølerum. Den sidste længe indeholder en dejlig gildesal og et toilet med bad, som nemt kan indrettes til yderligere en bolig på ejendommen. I denne længe er der også et fyrrum med et pillefyr fra 2019. 

Der er en stor lade, som kan anvendes til flere formål. En hyggelig lille jagthytte med fantastisk udsigt fuldender denne ejendom, som er meget ideel til dig der nyder god natur og jagt, eller dig der ønsker at indrette dig med dyrehold. Her er rigtig god plads til det hele.

Her er du blot 10 minutter fra motorvej og Slagelse, som er en større provinsby, som byder på alt det vi har brug for i hverdagen, som indkøb, forlystelser, sport og fritid. I Boeslunde, som ligger 5 minutter fra ejendommen er der en “Min købmand”, daginstitutioner, skole og boldklub. 

Hyggelige Skælskør ligger blot 8 km fra ejendommen. Her er fine huse, mange kunsthåndværkere, hygge og havn, med både fiskere og lystsejlere og en fantastisk fiskebutik med en lækkert udvalg. I Skælskør er der charmerende og hyggeligt og en rigtig god stemning. Badestranden er i top ved Kobæk Strand, som også ligger inden for 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Her er du tæt på det hele, og mange muligheder for at leve det gode liv på landet med børn, dyr, venner. Tæt på skole, daginstitution, indkøb, strand og natur og hyggelige småbyer.

Jeg tænker du blev interesseret og har lyst til at se ejendommen. 

Ring på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter