Ring til os: +45 21 22 10 82

SOLGT – Charmerende og hyggelig 4-længet gård tæt på skov og strand ved Tappernøje – plads til flere familier

Swipe til siden for at se flere billeder.

SOLGT – Charmerende og hyggelig 4-længet gård tæt på skov og strand ved Tappernøje – plads til flere familier

Charmerende og hyggelig 4-længet gård i hyggelig landsby ved Tappernøje – plads til 2 familier

På Skovvang er der skruet op for charmen i hver en krog af denne dejlige ejendom, som er renoveret med respekt for de bevaringsværdier, som hører til denne særlige ejendom. 4 længer med henholdsvis bindingsværk og kampesten, meget smukt og velholdt.

Stuehuset, som oprindelig er fra 1777, er lavloftet og meget hyggeligt. Gennemgribende istandsat fra 2001 og til nu med nye badeværelser, nyt køkken fra 2018 med lækkert gaskomfur, nyere både klinke- og trægulve og forbedringer overalt, så ejendommen fremtræder pæn, hyggelig og umådelig charmerende. Her er en rigtig dejlig stemning overalt. I den ene længe er der 3 disponible rum, samt et godt tørt opbevaringsrum, en anden længe er lade med værksted og den sidste længe, hvor der har været stald har været brugt til loppeshop. Den gamle svinestald er hyggeligt istandsat til gildesal med køkken, et par værelser og et badeværelse og kan opvarmes – den er ikke godkendt til beboelse.

Gårdspladsen med de toppede brosten fuldender idyllen – her er trygt og hyggelig og du finder altid en plads med sol og læ. Haven er smukt og enkelt anlagt med frugttræer og buske, et dejligt stort drivhus, hvor du kan dyrke tomater, squash, ærter eller …. hvad drømmer du om? Haven er tilmeldt giftfri have, så det er lige til at gå i gang med de økologiske projekter, som du kan udleve på denne herlige ejendom.

Ejendommen ligger på en blind vej, hvor du kan komme videre ad en sti til skoven ved Everdrup, som ligger kun 500 m fra ejendommen. Drømmer du om lange varme dage ved stranden, så er 12 minutter til en af Danmarks bedste badestrande Feddet – nord for Præstø. Trænger du bare til at gå en tur langs vandet, så er Præstø Fjord blot 5 minutter væk.

Her bugner det af muligheder for at komme ud i den dejlige Sydsjællandske natur.

Tappernøje har alt det du har brug for i hverdagen, indkøb, daginstitutioner, Fladså skole, som der er sti til fra Engelstrupvej. Byen har også sportshal – du kan læse mere om Tappernøje og om alt det der sker i denne aktive by her, og om at Tappernøje er et dejligt sted at bo, og om de omkringliggende landsbyer på maerktappernoeje.dk. Nyder du havn, hav og mere by så er Præstø sagen. Du kan læse mere om Præstø her.

Sydsjælland er præget af smuk og storslået natur og nærheden til vand både mod øst og vest, og mange herregårde og godser holder til her. Flere afholder livsstilsmesser, julemesser og de smukke haver er åben for offentligheden. Trænger du til action og oplevelser, der tager pusten fra dig, så er Camp Adventure, som ligger ved Gisselfeld blot 10 minutter væk. Her kan du opleve det storslåede Skovtårn og de mange trætop baner, som kan udfordre både store og små. Super udflugtsmål til en dagstur. I Engelstrup finder du Zooasen, som er hyggeligt sted for dyr og mennesker. Golfklubben i Rønnede ligger 10 minutter væk og 5 min til motorvejstilkørslen i Tappernøje og dermed 1 time til KBH. Hyggelige Vordingborg ligger 25 min. fra ejendommen, og du kan se mere om Sydkyst Danmark her

Her du skabe en fantastisk og tryg oase for dig og din familie med hyggen og idyllen i højsædet. 

Tænker du blev interesseret – kontakt os på 2122 1082 og hør mere om denne helt særlige bolig. 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter