Ring til os: +45 21 22 10 82

Charmerende, klassisk, indbydende og præsentabel 4-længet ejendom beliggende i skøn natur og tæt på Haslev by

Swipe til siden for at se flere billeder.

Charmerende, klassisk, indbydende og præsentabel 4-længet ejendom beliggende i skøn natur og tæt på Haslev by

Charmerende, klassisk, indbyder og præsentabel ejendom, beliggende i skøn natur, tæt på Haslev – sådan er herlige Søgaard

Vær opmærksom på, at Google ikke kan finde Søgårdsvej – du skal søge på Troelstrupvej 32.

Det smukke og harmoniske hovedhus præsenterer sig flot hvidt i hvidt med sort tag. I de 3 dejlige lyse stuer ensuite, er der en flot udsigt til den store, flot anlagte have, Troelstrup Sø og den fine frugtlund, der er etableret foran de praktiske solceller. de smukke røde, gule og grønne farver i stuerne passer så fint til de meget karakterfulde rum. Kombinationen af farver og lysindfald giver en rigtig dejlig stemning i hele ejendommen, også når du har mange gæster, som ejendommen indbyder til.

Store, flotte træterrasser giver fin plads til udelivet og f.eks. sundowneren sidst på dagen, når dagens sidste solstråler skal nydes. Ejendommen opvarmes med pillefyr suppleret med oliefyr og der er både solceller til elproduktionen og solfangere til det varme vand. Rigtig fin og bæredygtig energioptimering, og ejendommen har opnået Energimærke C – hvilket er rigtig flot for så gammel og fin en ejendom, som oprindeligt er fra 1877.

De velholdte udlænger omkrandser den meget hyggelige gårdsplads, hvor der altid er læ og samtidig mulighed for at finde en solrig og ugenert plet. Den ene længe har en stor gildesal, som kan opvarmes med en varmepumpe – velegnet til store fester på gården eller til erhverv.

På Søgaard er der en dejlig stor lade med plads til opbevaring af havetraktor, hestetrailer og biler, og en sidelænge, hvor der er indrettet et par hestebokse, fyrrum og værksted – det kan blive en rigtig fin stald, hvis du ønsker at have dyrehold på ejendommen. Området ned mod Troelstrup Sø, kan lejes og måske købes. Du kan leje 1-2 ha jord, som giver mulighed for at have et lille heste- eller andet dyrehold. Fra den dejlige have, som også rummer et herligt shelter, er der flot udsigt over landskabet, blandt andet kan du se det nye Skovtårn ved Rønnede. 

Her er du tæt på det hele. Ca. 1 km til bylivet, indkøb, station og alt det, som Haslev har at byde på. Vibeengskolen ligger tæt på Søgårdsvej, så det bliver nemt for dine børn at komme i skole. Der er flere daginstitutioner i nærområdet. Hvis dine børn skal i gymnasiet, så ligger Midtsjællands Gymnasium tæt på. Haslev har altid været en by med tradition for mange uddannelsesmuligheder. Læs mere om gymnasiet her. Alt i alt et super godt område for børnefamilien, som ønsker nærhed til smuk natur, transport, by og alle de daglige fornødenheder, som vi alle elsker at have tæt på os. 

Området er kendt for sin smukke natur med flere herregårde og godser i området, som afholder julemarkeder, bondens marked og andre spændende events. Når du vælger at bo på Søgaard, er der mange muligheder for dejlige gåture og aktive familie dage – eller bare fred og ro.

Faxe Kommune – en aktiv kommune, som byder dig velkommen med blandt andet en guidet bustur rundt i kommunen, så det er nemmere for dig at blive integreret i dit nye område. Se mere om Faxe Kommune her.

Få inspiration til din nye hverdag på Søgårdsvej – klik på de orange links. GisselfeldHaslevCamp adventureBroksø GodsHaslev TuristforeningHaslev Bio VibeengskolenDaginstitutioner

Efter at Sydbanen er elektrificeret, betyder det, at du fra Haslev Station via Køge, kan komme hurtigere til København – du kan læse mere om det her

En skøn perle med herlige beliggenhed – blev du interesseret?

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

TJEK BOLIGLÅN

 

Facebook
Facebook
Twitter