Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig ejendom til dyrehold med 3,5 ha jord og fin natur mellem Ruds Vedby og Tissø – det hele tæt på

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig ejendom til dyrehold med 3,5 ha jord og fin natur mellem Ruds Vedby og Tissø – det hele tæt på

Dejlig ejendom til dyrehold med 3,5 ha jord og fin natur mellem Ruds Vedby og Tissø – det hele tæt på

Stalden er klar til dine dyr og græsset på folden er friskt på de 3,6 ha jord som hører til ejendommen.

Du kan gå direkte fra boligen via bryggers og fyrrum med pillefyr, og ud i stalden til dine dyr. Fra stuen har du også direkte adgang til foldene via haven – og du kan lave den skønneste udsigt til den lille sø som hører til huset, og der er vand i hele året.

Lyder det ikke bare dejligt? Mange vil svare ja. 

Huset er på 209 kvm fordelt på 2 etager, ombygget i 1987 og oprindeligt fra år 1900, dobbelt garage, værksted og stald.

Fra den hyggelige gårdsplads med dejlig morgensol er den dejligste udsigt til det flotte landskab samt indgang til bryggers/fyrrum eller til hovedindgang med entré.

Stort rummeligt land-køkken med spiseplads og spisestue ved siden af. Hvis du har mod på det, kan der åbnes op, så der blive et flot åbent køkken/alrum, hvor du får rigtig fin udsigt til det kuperede terræn når du står og laver mad. Stueplan byder endvidere på stort badeværelse, grovkøkken/bryggers og fyrrum, og stor stue med direkte udgang til overdækket terrasse og haven; haven er fint indhegnet. 

Første sal – her er 4 værelser, repos og chamerende vinkler på loftet. Mange Velux vinduer sikrer at lyset kommer ind fra alle sider. Næsten alle rum har den skønneste udsigt over folde, have og det kuperede landskab.

Alle kan sige JA TAK til tanken om at vågne op, og lige kunne kigge til sine dyr på folden – det kan du på Hjorthøjvej.

Stalden rummer 5 hestebokse, vaskeplads og foleboks som alle kan benyttes til andet dyrehold, og der er etableret direkte udgang til folde. Der findes også en ridebane med grus – dejligt omkranset af bevoksning og træer.

Naturen får du i fulde drag på Hjorthøjvej, og huset ligger fint i landskabet – 2 km til Tissø med unikt fugleliv, og du har store skovområder tæt på ved Sæbygård, Frihedslund, Selchausdal og Nørager – her færdes også kronvildtet. På godset Vedbygård er der årligt udendørs teaterforestillinger Borgspil, og der er et meget aktivt lokalråd med Ingse Rasmussen i spidsen – se mere her. Læs mere om Tissø/Naturpark Åmosen her, om Sæbygård her og om Vedbygård her

Andre lokale udflugtsmål kan være Bromølle Kro, Tersløsegård og Kragerup Gods. Tryg på de orange links og læs mere. 

Nærmeste indkøb er 2,5 km væk i Ruds Vedby hvor der også er bager. I Ruds Vedby er der daginstitution, skole og en nyindrettet SFO samt svømmebassin og sportsfaciliteter. Nærmeste større handelsby er Høng, ca. 6 km fra ejendommen, hvor der er et stort udbud af dagligvarebutikker og specialbutikker. Til Slagelse er der 15 km, 17 km. til Jyderup, 26 km til Kalundborg og 40 km til Holbæk og alle kan nås med tog fra Ruds Vedby Station. Den gode badestrand ved Bjerge
når du på 14 km så du kan boltre dig i Storebælt og måske fange lidt rødspætter.

Er du blevet nysgerrig – ring nu og book din fremvisning hos Land & Bolig på tlf 2122 1082.

Facebook
Facebook
Twitter