Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig hjørnegrund i hyggeligt sommerhusområde – Nu med lille hus – Dalby Huse Strand

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig hjørnegrund i hyggeligt sommerhusområde – Nu med lille hus – Dalby Huse Strand

Dejlig hjørnegrund i hyggeligt sommerhusområde ved Dalby Huse Strand ved Jægerspris tæt på Isefjorden – nu med lille hus !

Her er allerede betalt alle tilslutningsafgifter til forsyningsselskaber, så det er bare at komme i gang med at bygge et dejligt sommerhus. Fritidshusgrunden, som er på 989 kvm, er en hjørnegrund og du har kun ca. 10 minutters gang til stranden. Dalby Huse er en udstykning fra 1960-erne, og der er medlemspligt til grundejerforening. Du må bygge op til 148 kvm på grunden, og der er kloakeret i hele området, så der venter ikke en stor regning til ny kloak om nogle år. Når du bygger et nyt hus, så kan du bruge tiden på alt det som virkelig interesserer dig, og det som du og familien har lyst til – du skal ikke vedligeholde og bygge om på et gammelt og slidt hus – nej du kan læne dig tilbage og “nyde turen”.  Hvad venter du på ??

Der er pr. april 2019 opstillet et ca. 40 kvm hus på grunden og foto er på vej.

Dalby Huse Strand ligger ud til Jægerspris bugt og er en del af Isefjorden – det er den del hvor der er længst til den modstående kyst og hvor fjordvandet er bedst. Dalby Huse er en mindre sommerhus udstykning i Hornsherred, hvor du kan finde fred og ro og rigtig gode muligheder for gå-ture. Viste du, at med den nye fjordforbindelse og broen Kronprinsesse Mary bro kapper du 20 minutter af turen til København og vidste du, at over halvdelen af arealet i det nordlige Hornsherred er dækket af skov?

Har du lyst til en bytur så når du Frederikssund på 15 minutter og  Jægerspris nordpå ca. 10 minutter i bil, og her kan du gå en dejlig tur i parken til det historiske Jægerspris Slot, og måske se danmarks ældste egetræer og Konge-egen i nordskoven. Du kan også køre lidt mere nordpå og tage færgen – Færgefarten Kulhuse / Sølager – over til Hundested. Det er en lille færgetur som alle børn elsker, og det er sjovt at se de store sand-skulpturer hvert år i Hundested – se mere her. Mangler du økologiske madvarer så er Svanholm ikke langt væk, og er der en regnvejrsdag så kan Egholm Slot med bl.a. en imponerende udstilling om 2. verdenskrig og flot våbensamling være en god udflugt. Andre udflugts muligheder kan være Skuldelev Dukkemuseum, Frederikssund Museum eller J. F. Willumsens Museum, foruden alle de gode vandre- og cykelture som området også byder på.

Du får lidt inspiration til opførelse af nyt hus, og vi formidler gerne informationer om arkitekten – det er billigere end du tror at få tegnet sit helt personlige hus ! ! ! Vedhæftede billeder er inspiration og afspejler ikke faktiske forhold. 

Kontakt ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansen for fremvisning på tlf. 5115 0535

Facebook
Facebook
Twitter