Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig, istandsat landvilla med gode detaljer og stor have – Nord for Slagelse

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig, istandsat landvilla med gode detaljer og stor have – Nord for Slagelse

Istandsat mindre landvilla med gode detaljer nord for Slagelse

Hyggelig bolig på 92 kvm samt dejligt udhus med bryggers/vaskerum og træpillefyr fra 2013 – her er alt hvad du har brug for.
Begge bygninger fremstår i god stand og nymalet – facade renoveret i 2017, og stuehuset har sort tegltag fra 2008.
Stueplan består af entré med indgang til køkken med spiseplads, hyggelig stue, pænt badeværelse med brus samt kontor/værelse.

På første sal har du en repos eller multirum med fantastisk lysindfald fra 2 vinduespartier med franske døre, samt 2 store værelser – alt med loft til kip. Fra alle vinduer er der formidabel udsigt til natur, marker og blå himmel. Stuehus er oprindelig opført år 1900.

Mellem de to bygninger er en hyggelig og intim gårdsplads, hvor solen kan nydes, og særlig i det tidlige forår kommer pladsen til sin ret – her er nemlig dejlig vindstille – og når varmen melder sig, som sommer 2018, så er der en dejlig terrasse mod sydvesthvor livet kan nydes i fulde drag, og her er også direkte adgang fra stuen og ud på terrassen, så naturen kommer helt ind i stuen.

Udhuset er fordelt på 2 rum – ét med grovkøkken/vaskerum og ét med værksted/fyrrum og bygningen er på 24 kvm med bølge eternittag.
Nymalet – også skorsten.

Den store dejlige have på 1.150 kvm med drivhus, hønsegård/hønsehus og udhus ligger dejlig ugenert. Du kan nemt få lidt mere udsigt ved at tynde lidt ud i det levende hegn, så der kommer et flot kik til markerne. Der er fin plads i haven til børn og voksne, leg og urtehave eller fodbold og stauder. En trekant af grunden er omdannet til pæn p-plads belagt med granitskærver, som passer flot til de sort-hvide bygninger. Til sammen skaber bygninger og indkørsel en flot helhed til ejendommen.

Nærmeste indkøb er i Slagelse eller Høng, der er 7 km til begge byer. Slagelse er en større provinsby med masser af kulturelle tilbud, som teater, biograf, koncerter, foredrag m.v. og har masser af dejlige specialbutikker og større indkøbscentre, og fra Slagelse er der alle offentlige transportmuligheder videre rundt i DK.

Til Kalundborg har du 31 km og 10 km til den gode badestrand ved Bildsø og Stillinge Strand.

Nærmeste skoler er Stillinge Skole og Klostermarksskolen i Slagelse, og Slagelse byder på rigtig mange andre uddannelsesinstitutioner til de unge efter folkeskolen, ligesom der i Høng er både efterskole og gymnasium. Skal du mod Roskilde, København eller Odense, når du motorvejen på ca. 14 minutter.

Tryk på de orange links og læs mere om alle herlighederne.

En nem bolig og have, så du har tid til de ting, som er vigtige for dig i dit liv.

Ring og book din fremvisning nu hos Land & Bolig på 2122 1082 eller klik på linket

Facebook
Facebook
Twitter