Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig og meget velholdt villa – med jordvarme – i hyggelig landsby – tæt på Hvalsø

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig og meget velholdt villa – med jordvarme – i hyggelig landsby – tæt på Hvalsø

Velholdt villa i den hyggelige landsby Bukkerup – den dejligste beliggenhed

Her kan du leve det gode liv på landet i en meget hyggelig landsby tæt på Hvalsø.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen og med den skønneste udsigt over marker og skovbryn. Nyrenoveret tag, lækkert nyere køkken med blandt andet Quooker, flot badeværelse, nyrenoverede gulve på 1. sal, jordvarme, skøn træterrasse med en herlig pergola og en fantastisk pizzaovn – en super dejlig og velholdt ejendom, hvor hyggen er i højsædet. Fuldstændig ugenert have hvor dine børn kan lege frit og nyde det dejlige udeliv, mens du nyder duften af pizzaen, som er i ovnen og de voksne får et køligt glas vin på den dejlige terrasse og nyde den herlige friske aftenluft – der er ingen aktive grisebønder i nærheden.

163 veldisponerede kvadratmeter med bl.a. stor stue, 3 gode værelser og en stor repos, som overalt fremtræder lækkert og lyst, specielt det virkeligt lækre og funktionelle køkken/alrum skal fremhæves – her samles familien om madlavning, lektier og hygge.

Naboerne er her, men du kan ikke se dem, så du får en fornemmelse af at bo helt i fred med den dejligste udsigt.

Bukkerup er et godt og aktivt lokalsamfund. Her er flere fælles arrangementer om året – fastelavn, høstfest m.m. og når der skal stås sammen, så er det her det sker. Kommunens kloakeringsplaner blev afløst af et fælles ønske om at få et minirenseanlæg, så spildevand kunne afledes lokalt – og sådan blev det.

I sommerhalvåret kan du nyde svæveflyene fra Tølløse Svæveflyveklub fra din terrasse – betagende og uden støj. Læs mere om Tølløse Svæveflyveklub på cumulus.dk.

Området er præget af smuk og varierende natur, skove og søer. Der er kun 10 minutters kørsel til Holbækmotorvejen og hurtig transport videre mod Roskilde og København. Byerne Hvalsø og Tølløse ligger tæt på Bukkerup – her kan du foretage dine daglige indkøb, gå i biografen, spise en hyggelig middag eller tage toget til KBH. Du kan læse mere om Hvalsø på www.lejre.dk/kultur-og-fritid/hvalsoe-kulturhus og Tølløse på www.velkommentilholbæk.dk/toelloese.

Skole, daginstitution, SFO finder du i Stestrup ca. 2 km fra ejendommen. Skolen scorer højt både på kvaliteten i undervisningen og på det sociale. En lille skole, hvor alle kender alle. Ved skolen ligger også den lokale gymnastikforening, hvor alt fra Crossgym over fodbold til springgymnastik kan dyrkes. Du kan læse mere om skolen på kildedamsskolen.dk/afdelinger/afdeling-stestrup og mere om Bukkerup GF på www.bukkerupgf.dk.

Næste større by er Roskilde – byen med det meget store handelsstrøg, fjorden og alt hvad du behøver af kulturelle tilbud. Lad dig inspirere af Roskilde på www.visitroskilde.dk/roskilde-lejre/roskild.

Tænker du er blevet nysgerrig på denne dejlige ejendom!

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om ejendommen eller book en fremvisning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter