Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig stor byggegrund i hyggelige Skee

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig stor byggegrund i hyggelige Skee

Har du en grund – kender du nogen – ved du hvor der er mulighed for at udstykke grunde i det åbne landskab, i landsbyer eller ved skoven så kontakt mig på 5115 0535 – vi har flere købere som gerne vil opføre deres drømmebolig på landet.

I hyggelige Skee på Midtsjælland har du nu mulighed for at købe en jordbrugsparcel – det betyder at grunden er over 4.000 kvm, og at du må holde husdyr. Grunden er udstykket i 2019, men er ikke selvstændigt vurderet og sat i ejendomsskat endnu, hvorfor ejerudgiften er anslået på baggrund af nabogrundens vurdering. 

I lokalplanen, som er udarbejdet for området  – se Ringsted Kommune lokalplan 185 – kan du se detaljer om byggefelt, placering m.v. Alle beregninger, herunder ejerudgift er anslåede beløb, da de faktiske beløb ikke kendes på nuværende tidspunkt. Hele jordstykket er opdelt i 4 grunde. Der er 2 grunde på ca. 4.500 m2 og 2 grunde på ca. 6.500 m2.

Her har du mulighed for at opføre dit drømmehus!

Nu kan du blive nabo til Skee Is, som producerer økologisk is. Som lokal kan du hele døgnet købe is i ismejeriet – vælg din is og læg pengene i syltetøjsglasset. Sådan er det at være lokal i Skee/Allindelille og Haraldsted.

Du har næsten alt hvad du har brug for i lokalområdet – den gode skole Allindelille Friskole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og skøn natur. Her er mange muligheder for fritidsaktiviteter i det aktive lokalsamfund. Vrangeskov byder på en fed mountainbike bane, hvor du kan få din lyst til udfordringer styret – det er sjovt. Allindelille Idrætsforening tilbyder bl.a mandags-tæsk, yoga, fodbold og meget andet i egne faciliteter, både udendørs såvel som indendørs.

Den nyanlagte Oplevelsessti, som løber gennem næsten hele Ringsted Kommune er ca. 25 km hvor du kan nyde fantastisk natur, Haraldsted Sø, skove, mange afstikkere til både kulturelle, historiske og naturmæssige oplevelser.

Hvis du arbejder i København kan du komme med den nye bane til København fra Ringsted på bare 26 minutter, så du har stadig mulighed for at deltage i storbyens arbejdslig og tilbud, uden at du bruger lang tid på transport. Ellers har du Ringsted og Roskilde tæt på, som begge har mange kulturelle tilbud, som festival, musik, udstillinger og mere skøn natur med sø og skov hvis du ikke har nok lokalt. Nærmeste supermarked er i St. Merløse, hvor også lokaltog kører, og det er indenfor cykelafstand.

Skee og Allindelille er en del af Haraldsted Allindemagle Lokalråd som ligger i et naturskønt og naturhistorisk smørhul. Lokalrådet tilbyder mange aktiviteter og søger udvikling frem for afvikling – noget som alle i området er rigtig glad for. Området er rigt repræsenteret med super gode og økologiske råvarer som bl.a. sælges fra Langebjerggård og Krogagergård og her kan du forsyne dig med årstidens friske grøntsager, frugt og bær, godt kød og lækre specialiteter. 

Mulighederne er mange og her kan du opføre dit drømmehus i en hyggelig landsby med en flot udsigt over markerne til smuk skov og natur.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 eller 5115 0535 og hør mere om mulighederne

 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter