Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig ugenert beliggende landejendom på 31 HA med plads til 2 familier – SOLGT SOM SKUFFESAG

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig ugenert beliggende landejendom på 31 HA med plads til 2 familier – SOLGT SOM SKUFFESAG

Landbrugsejendommen Sandagergaard beliggende lidt uden for Store Merløse. 

Rigtig fint og velproportioneret stuehus i rigtig god størrelse med et bebygget areal på 144 kvm og delvis udnyttet tagetage – i alt 229 bolig kvadratmeter, og med meget hyggelig gårdsplads i klassisk 4-længet stil. Kan bruges af én måske to familier.

Nuværende ejer er 4 generation på gården og har drevet landbruget i mange mange år med bl.a. kvæg og planteavl. Der er pt. folde og hegn beregnet til kvæg, ligesom der er godkendt mødingsplads og gyldeopsamling.

Stuehuset har 2 store stuer – én med trægulv og én med tæpper, pænt køkken med spiseplads (særskilt spisekammer), entré og køkkenindgang, 2 badeværelser samt kontor og værelser i stueplan. Overetagen som delvist er udnyttet har gode 4 værelser, repos og te-køkken, og er indrettet i 1970érne – alle med gulvtæpper oven på plankegulve. Fra spisestuen er der udgang til dejlig have ad flot udendørs trappe. Terræn skråner ned og væk fra stuehuset og det giver en flot udsigt til folde og engarealer – og det er lige den udsigt du har fra køkkenet.

Stuehuset er bygget i 1927 af gode materialer og der er rigtig godt fundament og murværk, og taget er teglsten. Ingen fugtproblemer nogen steder, og der er fin loftshøjde overalt. Stuehuset trænger til moderniseringer nogle steder, og i bud og grund er der tale om et rigtig godt og sundt hus. Hovedparten af alle vinduer og yderdøre er skiftet mellem 2009 og 2017.

Huset er delvist hulmursisoleret, og der opvarmes med træpiller, brænde, korn eller fra halmfyr. De to fyr er placeret i særskilt bygning og du undgår sod, røg og støv i boligen. 

Af udbygninger skal nævnes en staklade med indvendig flotte trækonstruktioner – den kan renoveres med ny beklædning og blive særdeles flot og funktionel med buet tag. Andre bygninger kan anvendes til flere formål bl.a. dyrehold, lager, værksted mv., og nogle bygninger kan måske nedrives. 

Der er en meget hyggelig indkørsel, og man fornemmer at være væk fra asfaltvej, og der er altid fred og ro omkring ejendommen. En ro som i dag kan være svær at finde. Naboer er her, men du lægger ikke mærke til dem, og der er en årlig vejfest og god hjælpsomhed i nærområdet. 

I gårdspladsen der dobbelt garage er der altid læ og dejlig varmt så snart solen er på, og det giver lyst til at være ude. Der er fine muligheder for køkkenhave og der findes et drivhus, og flere læ- og hyggekroge til grill aftener mv. Der er store flotte træer i haven og børn vil have gode legemuligheder året rundt. 

Ejendommens areal har været anvendt til kvægdrift og planteavl, og der er stald med bindebåse til ca. 25 kreaturer og en løsdriftstald. Spildevand går til nyere nedsivningsanlæg fra 2014, og der leveres vand fra Nyrup Vandværk og der findes lovlig brøndboring på ejendommen. 

Du kan erhverve yderligere 11,7 ha landbrugsjord der støder op til ejendommen for kr. 1.770.000 – se kort på billederullen.

Ejendommen kan erhverves af alle privatpersoner og selskaber. Og der skal forventes lang overtagelse. 

Forestil dig, at du kommer hjem fra arbejde, spiser aftensmad med familien og I sammen går en dejlig aftentur på ejendommen – du bliver nabo til et større moseområde mod syd og øst, og et meget stort engområde mod nord – her bor flere nattergale – fuglen med den fortryllende stemme, og traner er set yngle i området, foruden de talrige gæs og andet vildt som færdes i området. Du får naturen helt tæt på ! Der kan drives jagt på ejendommen iflg. lovgivning og der har ikke været drevet jagt i mange år.

Infrastrukturen er god – skolebussen går lige uden for døren, og der er ca. 3 km til St. Merløse hvor du finder skole, daginstitutioner, SFO, togstation, indkøb, bager og alt det andet du har brug for. Kun 5 minutter fra boligen ligger Freja skolen i Rudolf Steiner regi, og kører du mod vest 6,5 km kommer du til Stenlille.  Vestmotorvejen i Ringsted når du på ca. 15 minutter, hvor også den kommende hurtig-togforbindelse til KBH er – bare 26 minutter ! Holbæk når du på 20-25 minutter, og StorKøbenhavn på under en time i bil.

Trænger du til underholdning og shopping har du Ringsted og Ringsted Outlet Center, hvor der også er gode cafeer, restauranter og det nye Movie House samt Teater- & Kongrescenter. Holbæk har den hyggeligste hovedgade med mange specialbutikker og gode caféer, samt erhvervs- og lystbådehavn. Herforuden Holbæk Mega Center med de store detaiforretninger. Er du til gode restauranter kan nævnes Sørup Herregård, Skomagerkroen, Støvlet Katrines Hus og Elmely Kro samt restaurant på Skjoldenæsholm.

Ønsker du en god travetur i skov og ved sø, har du en fantastisk flot tur på ca. 9,5 km rundt om Gyrstinge Sø. Du passerer Store Bøgeskov, kilden, øst-dæmningen og på modsat side Allindemagle Skov. Altid en dejlig tur uanset årstiden. Klik på de orange links og læs om dit nye nærområde.

 Ring til ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansen på tlf. 5115 0535 og bestil din fremvisning af Sandagergaard.

Land & Bolig er specialister indenfor salg og rådgivning af alle ejendomme på landet; villaer, landbrug, nedlagte landbrug, nytænkning og udvikling af landbrug, skove og grusgrave.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter