Ring til os: +45 21 22 10 82

Dejlig og velholdt villa i hyggelige Vedde

Swipe til siden for at se flere billeder.

Dejlig og velholdt villa i hyggelige Vedde

For enden af en blind vej ligger den dejlige villa i et godt kvarter i Vedde – her er ro og fred og godt naboskab

Villaen er velholdt og renoveret over tid og så er der et stort godt værksted, som har fået nyt tag. I villaen er der et ældre, men pænt badeværelse, 3 meget store værelser, stort bryggers med ny eltavle, renoveret køkken i cool stil i åben forbindelse med spisestue og stue.

Nye gulve i gang, værelser, køkken og stue binder de enkelte rum fint sammen og  fuldender den lille villa.

Du får en hyggelig og veldisponeret villa. Udemiljøet er fint og ugenert med sol hele dagen på de store terasser. 

Der er spildevandskloakeret og lagt ny vandledning ind, så alt det besværlige og omkostningstunge er udført.

Huset er forsikret til 50amp i vejen, hvilket betyder at der er mulighed for at sætte lynlader op til elbil.

Tryk på de orange links og lær dit nye nærområde at kende.

Vedde er en stations by på strækningen imellem Slagelse og Tølløse, hvor du kan komme videre med tog til København – alt i alt en times rejsetid, hvis du arbejder i KBH. I Vedde bliver du nabo til Zen-garden, som en en fantastisk have, hvor ro og estetik hersker.

Der er et fint landsbymiljø i Vedde, hvor blandt andet Zen garden holder til, og du kan læse mere på lokalhistorisk arkiv om, hvordan Vedde, da jernbanen kom blev kraftigt udvidet med både hotel, stationsbygning og en privatskole, som frk. Poulsen drev fra 1928-33. Idag er byen præget af mange fine gamle bygninger og nyere velbeliggende villakvarterer, som omkrandser byen.

Vedde ligger imellem Dianalund og Stenlille. Begge er velfungerende byer med mange aktiviteter for både børn og voksne. Byerne er kun 1 stop med toget væk. I Dianalund er der mange arbejdspladser inden for det sociale område, idet Epilepsihospitalet har hovedsæde her.

I Stenlille har du skole, daginstitutioner, indkøb og kultur og det har du også i Dianalund. 10 minutter til motorvejen ved Sorø.

Sorø som er nærmeste større by 15 minutter fra ejendommen, er en meget hyggelig by omgivet af både sø og skov, og hvor Holberg slog sine folder.

Holberg købte barokherregården Tersløsegård i 1745 og boede der til sin død. På Tersløsegård, blot 5 minutter fra Vedde, er der et Holberg museum, som absolut er et besøg værd.

Holberg testamenterede Tersløsegård til Sorø Akademi. I Sorø ligger Sorø Akademis Skole, som er et gymnasium, hvor der både er dagelever og kostelever.

Sorø ligger smukt i landskabet, med en hyggelig hovedgade med mange forskellige butikker, caféer og Victoria teatret, byens bio som drives af lokale kræfter. Kulturcafé Ludvig afholder mange koncerter i løbet af året. På Sorø Sø er der flere aktiviteter for de vandglade – her er der både roklub, sejlklub, vinterbadeklub og Skjolden som er den lokale badestrand. En dejlig gårtur omkring Sorø Sø, eller gåtur i de skønne skove kan varmt anbefales.

Her kommer du til at bo i et historisk og fint område med mange muligheder for gode dagsture, og jeg tænker, at du har lyst til en fremvisning.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter