Ring til os: +45 21 22 10 82

Fantastisk lækker, chamerende og indflytningsklar landejendom med plads til 2 familier – jagt, heste og stor nydelse

Swipe til siden for at se flere billeder.

Fantastisk lækker, chamerende og indflytningsklar landejendom med plads til 2 familier – jagt, heste og stor nydelse

Fantastisk lækker og charmerende landejendom med plads til 2 familier,  eller dig der bare vil have rigtig god plads eller erhverv –  lige til at flytte ind i – 5,4 HA spændende areal

Charmerende og lækker er ingen overdrivelse – her oser af god kvalitet og hygge. Ejendommen er gennemrenoveret med bl.a. store badeværelser, meget hyggeligt landligt snedker køkken fra Dansk Køkkenhåndværk, med brændeovnsindsats i spiseafdelingen. Store flotte lyse rum med smukke gulve i travertin og planker, her er kælet for detaljerne, og så er det praktiske ikke glemt. 2 rigtig gode indgange, den ene flot og imponerende hall, og den anden praktisk med stort bryggers med vaskeplads, vaskemaskine og tørretumbler. Fra bagsiden af huset er der også en super praktisk indgang med plads til hundene og det våde tøj.

Ejendommen ligger i en vinkel med rødt tegltag overalt, hvor den store beboelse på 350 m2 er i den ene ende og det store erhvervsareal på 130 m2 med separat indgang, ligger i den anden ende – det er her der nemt kan etableres yderligere en bolig, idet der både er badeværelse og køkkenfaciliteter i erhvervsdelen, som er et meget stort, smukt og højloftet rum med dejligt lysindfald og med en god 1. sal. Der er tale om et flot bygningssæt med nymalede facader og hvor alt er vedligeholdt.

Her er rigtig god plads med dejlige og store værelser overalt – både i stueplan og på 1. sal. Specielt den store stue med fritstående pejs skal fremhæves – her er så dejligt og en rigtig god stemning. I vinkelstuen i stueplan er der udgang til den meget store terrasse med flot klassisk flisebelægning/chaussessten , som er omkranset af en støttemur. Her er plads til det dejligt udemiljø for alle generationer og store sammenkomster – her er gårdhavemiljø, læ, sol hele dagen og du kan nyde udsigten til den flotte og betagende natur på din grund. De 2 søer ligger fint gemt længere nede på arealet – her kan du få et stille andetræk i jagtsæsonen, enten alene med din hund, eller med en kammerat. Her er perfekte rammer for vildtet, og lavet biotopforbedringer i mange år, som sikrer et varieret dyreliv, og særligt råvildt stortrives.

Her er tænkt på alt – dejlig hundegård, redskabsskur, fyrrum med pillefyr adskilt fra bolig, og så et stort brændeskur, som ligger ved Jagthytten. Hytten har en helt speciel historie – den er nemlig opført af genbrugsmaterialer, som ejer har samlet. Der er langbord og lounge, som giver en super hyggelig stemning i kombination med den store åbne pejs. Hytten er velegnet til at nyde et godt måltid mad i, have et lille værksted eller en separat arbejdsplads til dig der holder af fred og ro. Lige ved jagthytten er der en lille bålplads, hvor du kan nyde en smuk aften ved bålet, mens du får dig et godt glas vin/øl og venter på at maden på grillen bliver færdig.

Drømmer du om et hestehold, så er der mulighed for at opføre stald og indrette folde og evt. ridebane – her er rigtig god plads til det hele.

Bussen kører uden for døren til både Slagelse og Kalundborg. 8 minutter til motorvejen – 1 time til København og 1 time til Odense. Skolebussen kører børnene til blandt andet Vestermose Natur- og Idrætsfriskole, som er en fantastisk friskole med fokus på natur og idræt i et hyggeligt og trygt miljø – her er også børnehave. 600 m fra ejendommen ligger Ørslev Skole, hvor børnene kan til 3. klasse, hvorefter de flytter over på Løve Skole, som ligger 10 minutter væk – her er der fokus på sammenhold og ingen mobning. Der er flere gode skoler i Slagelse og i Høng – både kommunale og private.

20 minutter til 2 af Danmarks bedste badestrande ved Storebæltkysten – Stillinge og Bildsø. 10 minutter til Slagelse, hvor der er et aktivt handels- og kulturliv med både teater, biograf, musikhus og flere indkøbscentre, udover den hyggelig bymidte med torve, hvor der afholdes markedsdage.

Der er flere muligheder for gode dagsudflugter fra ejendommen. Kragerup Gods har bl.a. en Go-High trætopbane, som er et sjovt besøg for hele familien – her holdes også et rigtig dejligt julemarked og der er en super god restaurant. Vikingeborgen Trelleborg ligger også tæt på Slagelse og her er et årligt vikingemarked med boder, slåskampe og alt hvad der hører vikingetiden til. Tissø er naturmæssigt og historisk et besøg værd med gamle vikinge bosætningspladser og stormandsslægten hvor vikingerne sejlede ad Halleby å til Storebælt; her er smuk natur med et fantastisk fugleliv og udsigtspunkter, og Tissø er en del af Naturpark Åmosen. Et godt udgangspunkt for en tur i området er Fugledegård

På Nykøbingvej bor du ikke så langt fra byen med alle dens fordele og alligevel rigtig på landet med langt til naboerne.

Ja, der er en landevej i forhaven. Der er derfor etableret ny indkørsel, plantet træer og buske, således at du fra bygningerne og grunden ikke kan se vejen, og bevoksning er med til at reducere trafikstøj. 

Det er en ejendom, som virkelig er et besøg værd – men pas på – du kan nemt blive forelsket.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og hør mere om denne perle eller bestil en fremvisning. 

TJEK BOLIGLÅN

 

Facebook
Facebook
Twitter