Ring til os: +45 21 22 10 82

Godt og hyggeligt lille hus tæt på skøn natur – 45 min til København

Swipe til siden for at se flere billeder.

Godt og hyggeligt lille hus tæt på skøn natur – 45 min til København

Godt og hyggeligt lille hus tæt på skøn natur, der løbende gennem de sidste 10 år er blevet opdateret både indvendigt og udvendigt

Denne gode lille ejendom har skøn udsigt til både skov og marker.

Stueetagen har en lille entré med et pænt lille badeværelse. Dejligt nyere køkken med udgang til bryggersgang og udgang til gården. Her der også opgang til 1. salen og et dejligt badeværelse. 2 gode stuer, den ene med dejlig brændeovn.

1. salen har en lille repos, som indrettes til hygge/legerum og så er der 3 gode værelser. Du har også mulighed for at lave et ekstra badeværelse på 1. salen.

 Alle de store vedligeholdelsesprojekter er gennemført. Her er nyere badeværelse, nyere køkken, tag fra 2012 og facaden blevet sandblæst og filset. Lydisolerende vinduer, så der så godt som ingen vejstøj.  På 1. salen er der ekstra isoleret, skiftet el og installeret nye radiatorer i næsten alle rum.

Fra den store og sydvendte have har du en dejlig udsigt over markerne. Mellem huset og annekset kan du indrette en hyggelig “gårdhave”. Den store garage på 30 kvm, som har et nyere tag, kan nemt efterisoleres og udnyttes til anneks. Huset har en god og tør kælder, perfekt til opbevaring. 

Her alle de store vedligeholdelsesprojekter er gennemført – der mangler bare lidt finish.

Ejendommen ligger i Ortved – du har en benzintank lidt henne ad vejen, hvor du lige kan hente de fleste daglige fornødenheder, hvis du pludselig mangler noget.

Fra nordsiden af huset har du en dejlig udsigt til skoven ved Næbsmølle. I skoven finder du Skovly Camping, som har både hytter og swimmingpool. 

Kører du ned ad Valsømaglevej kommer du til Vrange skov og Vesterskov, som har mountainbike bane, hyggelige stier, bålhytter, shelters og Haraldsted sø.

Tæt på ejendommen ligger Jystrup, som er en hyggelig by med indkøb, skole, daginstitioner og sportsfaciliteter og et rigt kulturliv, ligesom Oplevelsesstien, der strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune starter lidt nede ad vejen. Skøn sti, som går igennem meget smuk og varieret natur, blandt andet langs Haraldsted Sø, med mange afstikkere til kulturmæssige og historiske seværdigheder.

Du kommer nemt til både Roskilde og Ringsted med de mange muligheder, som disse byer byder på. Her finder du teatre, biografer, masser af shopping muligheder og kulturelle begivenheder. 

Læs mere om Ringsted her. Oplev Ringsted Outlet her. Hvis du vil læse mere om Oplevelsesstien så tryk her. 

Drømmer du om et hyggeligt og billigt hus med plads til den lille familie – tæt på dejlig natur og skov – så kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082.

TJEK BOLIGLÅN

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter