Ring til os: +45 21 22 10 82

Godt beliggende landvilla med god plads og mange muligheder – Haslev

Swipe til siden for at se flere billeder.

Godt beliggende landvilla med god plads og mange muligheder – Haslev

Dybkærgaard, som er en godt beliggende landvilla/nedlagt landbrug med god plads og mange muligheder, udbydes nu til salg.

Landvilla med god plads både ude og inde, en rummelig kælder og egen lille plantage – måske til håndværkeren som kræver plads. 

Rødstens villaen er beliggende på stille vej i Simmendrup med egen lille plantage lige nord for Haslev. 

Boligen, som er opført i 1967, indeholder 4 gode værelser i den ene ende af huset samt entré, badeværelse og køkken i midten og endelig 2 stuer i den anden ende af boligen, som i alt er 188 kvm stor.
Køkken er i åben forbindelse med stor spiseplads/stue og stuen har brændeovn. Iøvrigt opvarmes boligen af elvarme.
Fra den ene stue er der udgang til vestvendt overdækket terrasse med adgang til haven, som tilbyder mange gode hyggekroge, ligesom der er frugttræer, bærbuske mv. som grænser op til en lille gran plantage som tilhører ejendommen – denne kan evt. indrettes til folde for dyrehold.
Kælderen som er på 64 kvm har fin loftshøjde og brugbar med flere disponible rum. Den gode kælder er med til at forøge ejendommens brugbarhed. 
Ejendommen egner sig rigtig godt til håndværkeren eller dig med den pladskrævende hobby, som har behov for lager/værksted, idet der er flere gode udbygninger som pt. er udlejet. Her kan bruges særskilt indkørsel fra Ringstedvej til nolge af udbygningerne, således at boligen forbliver ugenert. 
Boligen trænger til istandsættelse og kan indrettes til en moderne funktionel bolig, og haven har tidligere
været særdeles flot, og trænger også til en kærlig hånd.  
Simmendrup er en hyggelig landsby med ca. 20 husstande lige nord for Haslev og med kun 5 km til Haslev og 14 km til Ringsted Station, hvor der i 2018 åbner ny togforbindelse til København, ligger huset godt placeret på landkortet.
Haslev har flere gode skoler til de skolesøgende børn ligesom du her finder alt det nødvendige som dagligvare forretninger, sport, idræt og øvrige foreninger.
Haslev/Ringsted er også kendt for de store skove med gode vandreture – bl.a. Gisselfeld KlosterBregentved Gods og Giesegaard. Klik på de orange links og læs mere.
 
Busforbindelse til Haslev og Ringsted er lige udenfor døren, så det er dejlig nemt.
Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om muligheder på ejendommen. 
Facebook
Facebook
Twitter