Ring til os: +45 21 22 10 82

Herlig og charmerende ejendom på landet – tæt på Ringsted

Swipe til siden for at se flere billeder.

Herlig og charmerende ejendom på landet – tæt på Ringsted

Herlig og charmerende ejendom på landet med stor dejlig grund og mange muligheder.

Den flotte og herskabelige indkørsel til ejendommen byder dig ind på en rund gårdsplads med adgang til 2 opvarmede garager. Her er tale om en rigtig dejlig ejendom på 165 kvm samt bryggers, værksted og garage på 64 kvm. I boligen har du stadig mulighed for at sætte dit præg på køkken/alrum og stue, da det originale køkken med teaklåger er intakt. Store dele af ejendommen er gennemgribende renoveret med blandt andet flot badeværelse med flotte store fliser, fyrrum, bryggers, 2 værelser, entré, bagindgang og fordelingsgang – her er god plads både ude og inde. Der er praktisk talt blevet bygget et nyt hus inde i det gamle, trukket nye el-installationer overalt, nye varmeinstallationer. Der er gravet ud og støbt ny sokkel, muret nye indervægge og isoleret i gulve og hulmur, så du har den absolut bedste bygning at arbejde videre med – de dyreste bygningsforbedringer og -ændringer ER foretaget. Nye zink tagrender og nye vindskeder overalt – nyt skydedørsparti – ejendommen er nymalet udvendig og fremtræder i virkelig pæn stand.

Der er fin mulighed for at udnytte 1. salen til værelser og måske en stue med smuk udsigt over terræn. Sælger har i 2004 opført en meget flot, 56 kvm stor, kvadratisk bygning til garage med hvide pudsede vægge og sort glaseret tegltag, som er ideel til dig der elsker at dyrke din “lidt” pladskrævende hobby i et opvarmet rum, eller til dig der ønsker at have et stort dejligt kontor/liberalt erhverv som f.eks. arkitekt, ingeniør el.lign. Bygningen er faktisk så godt isoleret, at den opfylder kravene til beboelse. Der er således 2 garager på ejendommen.

I den renoverede del af ejendommen er der en stor garage med opgang til loftet, som nemt kan indrettes til ekstra værelser eller blot anvendes som et dejligt stort pulterrum. Fra garagen er der direkte adgang til boligen med et dejligt bryggers og værksted. Huset kan opvarmes med såvel træpillefyr som oliefyr til back-up – begge varmeinstallationer er nyere og i bedste kvalitet. Stort meget lækkert badeværelse med både badekar og brusebad, et stort dejligt værelse samt endnu et meget stort værelse bestående af 2 rum – med stor skabsvæg. Flot entré med en meget smuk og imponerende teaktræs hoveddør. Originalt køkken med teaklåger – meget charmerende og velholdt – og en dejlig vinkelstue med udgang til den hyggelige terrasse, hvor der er kig til den fine dam i haven og du kan nyde flimmerskyggen på varme sommerdag – det er her du har solnedgangen. 

Ejendommen er omkranset af store flotte træer, det betyder at haven er meget ugenert og med mange muligheder for at skabe rum i haven. Grunden er stor – 4400 kvm.

Bliv klogere på dit nye område – tryk på de orange links.

Denne særlige ejendom ligger på en blind vej i Høm, ca. 3,5 km syd for Ringsted. Høm er et velfungerende lille samfund, som er tæt forbundet med nabobyen Vetterslev. Du kan læse mere her.  Imellem de 2 byer ligger Ringsted Lilleskole – en skole hvor kerneværdierne er høj faglighed, gensidig respekt og fællesskab. Her ligger også forsamlingshuset, som er det naturlige samlingspunkt i byen. De daglige indkøb kan du foretage i Dagligbrugsen i Høm og har du brug for større og flere butikker, så er der masser at vælge imellem i Ringsted. Se f.eks. mere om Ringsted Outlet. Fra Ringsted kan du komme til København med et enkelt stop i Køge med den nye højhastighedsbane på under en halv time. Du kan læse mere om banen her

Er du til teater og underholdning, så er der både Ringsted Kongrescenter og den nyåbnede Moviehouse, som byder på de nyeste film i dejlige omgivelser. Flere hyggelige og gode restauranter finder du i bymidten, ligesom det er her alle specialforretningerne ligger, som f.eks. helsebutikken Natur & Trivsel, lampe og lysbutikken Kurt B. Olsen med flere.

Ringsted er omgivet af skøn natur i alle afskygninger og du kan blandt andet nyde den smukke Ringsted Oplevelsessti, som bevæger sig 25 km igennem hele kommunen og bringer dig langs åer, søer og skove med dejlig uberørt natur, shelters, bålpladser, badestrand og naturtrænings faciliteter – her kan du færdes på cykel og til fods. Her er mange muligheder for dagsture ud i naturen for både børn og voksne. 

På denne særlige ejendom er du tæt på naturen, og tæt på alt det praktiske, som er bekvemt at have inden for en overskuelig afstand.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning af denne dejlige bolig. 

 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter