Ring til os: +45 21 22 10 82

Herlig og charmerende villa i Stestrup tæt på Hvalsø

Swipe til siden for at se flere billeder.

Herlig og charmerende villa i Stestrup tæt på Hvalsø

Bag den smukke rødbøg hæk gemmer der sig en meget hyggelig og charmerende ejendom med god plads både ude og inde.

Her er du 55 minutter fra København i bil og 50 minutter med bil og tog fra Hvalsø.

Den hyggelige gårdsplads byder dig velkommen til den dejlige ejendom, som er fin og velholdt. 

Huset har i en periode været lejet ud, fordi sælger tog ud på eventyr og vendte tilbage til en anden ejendom. I mellemtiden har her boet 2 familier, som har ventet på at få bygget deres nye hus. Nu er den periode slut, og huset er nu klar til at en ny familie kan begynde deres liv på landet her i Stestrup.  

Huset er super charmerende, højloftet, velholdt og alle de store udbedringer er allerede lavet, idet der er et opdateret badeværelse et stort køkken/alrum, en hyggelig stue med trappe til 1. sal, hvor der er 2 dejlige værelser og en fin repos. I stueetagen er der en stor indgang med bryggers og adgang til husets badeværelse dobbelt brus og indgang til et stort værelse med god skabsplads, som kan opdeles i 2 mindre, hvis du har behov for flere værelser. I det store udhus, som er indrettet med en garage og et par disponible rum, er der et godt fyrrum med oliefyr og olietank fra 2009, og ejendommen er tilsluttet offentlig kloak. Solfangere etableret i 2009 supplerer både varmen og det varme vand. Du kan let energioptimere med varmepumpe eller træpillefyr. Der er indlagt Fibernet på ejendommen. 

Ejendommen ligger i en hyggelig lille landsby Stestrup, som ligger imellem Skee og Hvalsø – du kan gå på opdagelse her. Tæt på huset ligger Stestrup Skole og Stestrup Børnegård – så skole, SFO, klub og daginstitution er placeret samme sted – og du behøver kun at aflevere børn 1 sted og dine børn lærer stedet at kende fra starten af institutionslivet, så overgangen fra daginstitution til skole bliver glidende. Se mere her, og her kan du se mere om Stestrup Børnegård. Fritidsaktiviteter foregår enten i Bukkerup Gymnastikforening, som ligger ved skolen eller i Hvalsø. Tæt på ejendommen ligger også Allindelille Friskole, som er en super god skole, her der er også både daginstitutioner, SFO og idrætsklubben holder til på skolen. 

Området er beliggende i flot natur – her er kuperet og nem adgang til fine ture i naturen. Bidstrup skovene ligger ved Hvalsø og her kan du komme langt omkring til skovene omkring Skjoldnæsholm og videre over i Vesterskov, Vrangeskov, Allindelille Fredsskov og Mølleskoven samt den smukke oplevelsessti i Ringsted inden for kort afstand. Du kan cykle og gå langt i meget flot natur. Tripadvisor giver her de bedste tips til oplevelser omkring Hvalsø, som udover station også har en hyggelig biograf.  Der er flere MTB ruter, hvor du kan få udfordret cyklen og kroppen. Tryg på de orange links og lær dit nye nærområde bedre at kende.

Jeg tænker du blev interesseret i at se ejendommen – ring til Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter