Ring til os: +45 21 22 10 82

Herlig ejendom med højt til loftet – både ude og inde – helårs- eller flexbolig

Swipe til siden for at se flere billeder.

Herlig ejendom med højt til loftet – både ude og inde – helårs- eller flexbolig

Herlig ejendom med højt til loftet – både ude og inde.

Charmerende og flot ejendom – stort set lige til at flytte ind i. Ejendommen, som er en 4-længet gård, har et smukt og harmonisk stuehus, gode udlænger med mulighed for at lave en dejlig gårdbutik i den ene af længerne – eller anden aktivitet – der er flere nye yderdøre i udlænger, god stald med 6 bokse, halmlade, værksted og fyrrum med pillefyr. Solfangere klarer opvarmning af det varme vand. Dejlige folde. En hyggelig have med mange specielle og flotte træer, stor dejlig terrasse og en særlig hyggekrog placeret på en platform midt i en lille sø.

Smukke og højloftede rum giver denne fine ejendom karakter. Alt er renoveret og meget velholdt. Via den flotte hall kommer du ind i en af de 3 store stuer, som ligger en suite, den ene med brændeovn, stort flot badeværelse med bruseniche og med mulighed for stort badekar, stort pænt køkken/alrum med køkkenelementer fra HTH og nyere hårde hvidevarer, fint og velfungerende bryggers, en lille kælder, hvor vandværket står og som også kan bruges til vinkælder eller andet forråd. 1. salen indeholder et lille badeværelse med brus, en stor repos med et opbevaringsrum og 4 gode værelser.

Ejendommen er meget velegnet til dyrehold, gårdbutik, håndværkeren, den pladskrævende hobby eller hvad du nu kan forestille dig på denne dejlige ejendom. Loftet på den ene af længerne er et meget flot rum, som kan blive til en fantastisk festsal.

Ejendom ligger ganske tæt på Sakskøbing, som er en hyggelig lille by med fine gamle huse, et hyggeligt torv og de forretninger, som du har brug for i hverdagen. Sakskøbing ligger i bunden af Sakskøbing fjord og kaldes Byen der smiler. Læs mere om Sakskøbing her. I Sakskøbing finder du også den lokale rideklub – læs med her

Når du bosætter dig i Kartofte er der masser af dejlig natur, nærhed til byen, masser af herlige aktiviteter for voksne og børn som f.eks. Middelaldercentret – se mere her –  Nykøbing F er byen, som kan erstatte “storbydrømmene” med caféliv, teater, biograf, revy, mange indkøbsmuligheder og meget mere, ligger ca. 16 km fra ejendommen – læs mere her. Krenkerup Gods har et dejlige bryggeri, hvor der er også er et traktørsted – se mere på Krenkerup Bryggeri. Oplev dyrene på savannen i Knuthenborg Safaripark, som ligger 16 km væk. Eller tag en tur på det altid hyggelige Døllefjelde Musse marked – i år i Store Bededagsferien – se her. Du er altid tæt på vand – med alle de skønne muligheder det giver dig, når du bosætter dig på Lolland.

1 time og 20 minutter til København – 1 time til Køge – i bil. I tog tager det 1 time og 30 minutter fra Nykøbing F. Så Lolland er ikke så langt væk fra storbyen længere, som så mange tror – det kan godt lade sig gøre at arbejde i København, Vordingborg, Næstved, Køge, når du bor på Lolland. Eller måske i Nakskov hvor der pt. etableres mange nye arbejdspladser. 

Er det din drøm at bo på en smuk ejendom med god plads, så kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og bestil en fremvisning

TJEK BOLIGLÅN

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter