Ring til os: +45 21 22 10 82

Herlig grund i hyggeligt sommerhusområde tæt på vandet – Yderby Lyng

Swipe til siden for at se flere billeder.

Herlig grund i hyggeligt sommerhusområde tæt på vandet – Yderby Lyng

Herlig grund i hyggeligt sommerhusområde tæt på vandet 

Her kan du bygge dit drømmehus, som kan give dig og familien de bedste rammer for en dejlig ferie eller en hyggelig weekend – området indbyder til en smuk gåtur langs vandet eller i det dejlige gamle område, som er præget af fine gamle sommerhuse og dejlig natur med høje gamle træer. Her er tale om et “rigtigt” sommerhusområde med den særlige stemning som hyggelige små veje giver og samtidig ganske tæt på vandet.  

Sommerhusgrunden ligger ca. 250 m fra den dejligste strand med smuk og uspoleret natur. På stranden har du udsigt til Odden havn og Sejrø. Går du til den modsatte side kommer du ned til en skøn strand – ca. 600 m fra grunden – med fri udsigt over Kattegat.

Som du kan se på billederne er grunden gjort klar til, at du kan gå igang med at bygge sommerhus. Der er indlagt vand på grunden, men ikke etableret el eller afløb til spildevand. Tilslutningsafgifter betales af køber.

Her er mange muligheder for at komme ud og nyde naturen med dejlige gå- og cykelture – læs blandt andet mere her om Gniben.

Indkøb kan du foretage i Odden. Her kan du også hente frisk fisk og røgvarer – se mere her, eller spise en friskfanget rødspætte på kroen.

Det hyggelige og fredelige sommerhusområde ligger lidt over 1 times kørsel fra København. Trænger du til lidt mere byliv på en regnvejrsdag, ligger Nykøbing 25 minutter fra sommerhusområdet. Her finder du alt hvad du har brug for til et par timers underholdning – se mere om Nykøbing her.

Er du til fest og farver, så er Sommerland Sjælland også en mulighed – klik her.

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om  mulighederne på denne dejlige sommerhusgrund.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter