Ring til os: +45 21 22 10 82

Herlig og hyggelig landejendom 1 time fra KBH med egen skov

Swipe til siden for at se flere billeder.

Herlig og hyggelig landejendom 1 time fra KBH med egen skov

Herlig og hyggelig landejendom med egen skov og super beliggenhed

 

Hyggen er i højsædet på den dejlige ejendom på Langebjergvej og idyllen er tilstede. Her er sprossede vinduer med buet glas, stokroser, dejlig vinterhave i forbindelse med stuen, og et virkelig hyggeligt køkken med udgang til en stor træterrasse med udsigt til hestene eller fårene der går på folden.

Her er god plads med et stort køkken med varmepumpe, 2 badeværelser, gæsteafdeling, viktualierum, vinkelstue med træpilleovn og brændeovn suppleret med yderligere en varmepumpe, samt opgang til 1. salen, hvor der er 2 gode værelser, og det ene er opdelt i 2 rum samt en møblerbar repos. Lyst og venligt og med god atmosfære. Har du bruge for mere plads kan den resterende del af 1. salen udnyttes. 

Den gode stemning præger ejendommen, både inden for og i den store have. Haven er inspirerende med mange havegange og adskillige frugttræer. Du kan blive selvforsynende fra egen have. Ejendommen indbyder til et aktivt udeliv med plads til får, eller der kan indrettes stald til heste, og i drivhuset kan blomster og urter trives eller forspire, og måske give ly på en varm regnvejrsdag med en stor kop the.

Måske du har lyst til at gå en aftentur i din egen lille skov, fælde lidt træ til brændeovnen, eller bare nyde synet af børnene der leger og hygger. Du får også de smukke solnedgange. 

Drømmer du om lange gåture i skoven, så er Kastrup Skov, Myrdeskov og Allindelille Fredsskov inden for gåafstand. Er du mere til frisk luft langs vand, så er Oplevelsesstien ved Haraldsted sø tæt på. 

Det er et virkelig rart sted at bo for både børn og voksne. Her er mange børnefamilier og mange mennesker som nyder fællesskaber på kryds og tværs i enten Allindelille Idrætsklub, på Allindelille Friskole, Haraldsted Forsamlingshus eller i kirken.

Du kan trykke på de orange links og lære mere om dit nye nærområde nedenfor.

Haraldsted er en landsby med 33 husstande med megen hjælpsomhed og mange aktiviteter. Haraldsted kirke som ligger midt i byen er omdrejningspunkt for mange aktiviteter, både af kirkelig og kulturel interesse, og for børn, unge og voksne. Der er de sidste 5 års tid flyttet 5 børnefamilier til Haraldsted.

Her er bare rart og trygt at bo. Lidt ned af vejen finder du Vrange Skov og Haraldsted Skov, som bl.a. byder på en sej mountainbikebane med masser af udfordringer. Her finder du også shelters og bålpladser. Den fantastiske Ringsted Oplevelsessti er blot 1 km fra ejendommen, og strækker sig over 25 km igennem Ringsted Kommune. Smuk og betagende gå- eller cykeltur med masser af natur og kulturhistorie, blandt andet langs Haraldsted Sø, gennem skove og slugter, dæmning og flotte enge. Kajak- og roklub og fiske– og vinterbade klubben ligger for enden af søen, så der er god mulighed for at få en skøn aften- eller morgentur ved søen, hvor du kan nyde det rige fugleliv. Sidste skud på stammen er en udendørs motionsbane og fuglekikketårn. Lokal kaldes det hele for Søsportshjørnet. 

Lokalrådet i sognet er meget aktivt og afholder flere arrangementer året igennem og du finder dem på Facebooksiden Flueblomsten. I september måned holdes der Haraldsted ny night – hele dagen, hvor alle virksomheder/gårdbutikker m.m. i sognet kan holde åbent. Skee Ismejeri, som producerer økologisk lækker is, ligger i nabobyen Skee, så du kan altid hente friske forsyninger på alle tider af døgnet, og Grundlovsdag med teater, hygge og tale i præstegårdshaven – bare lige hyggeligt.

I lokalområdet findes Allindelille Friskole som har stor succes og der er i tilknytning til skolen SFO og børnehave. Senest er der kommet overbygning i 2019 og i 2020 en multibane. Ved siden af skolen ligger idrætsforeningen med flere forskellige tilbud, bl.a. fodbold, yoga og mandags-tæsk.

Bussen kører lige uden for døren til både Ringsted og Allindelille Friskole.

Ejendommen kan overtages i marts 2023. 

Her kan du skabe de bedste rammer for dig og din familie – og dine dyr.

Kontakt Land & Bolig for fremvisning på 2122 1082

TJEK BOLIGLÅN

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, store og små landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter