Ring til os: +45 21 22 10 82

Idyllisk beliggende landejendom i Melby med 5 ha jord og mange muligheder

Swipe til siden for at se flere billeder.

Idyllisk beliggende landejendom i Melby med 5 ha jord og mange muligheder

Her er du tæt på skønne badestrande i Liseleje og Tisvildeleje samt skoven Tisvilde Hegn og ikke langt fra Frederiksværks byliv.

Ejendommen kan blive rammen om et dejligt hjem for 1-3 familier, hvadenten du vælger at smøge ærmerne op og renovere de historiske bygninger med interessante detaljer, eller opføre en ny bolig. Der er bl.a. den hyggeligste gårdsplads, som giver stemning og miljø, og hvor børn og hunde kan lege uforstyrret.

Det kan være ejendommen for dig, som har et stort pladsbehov eller måske ønsker at bo tæt sammen med flere generationer, eller bo sammen med en anden familie.

MULIGHEDERNE ER MANGE på denne herligt beliggende ejendom.

Har du lyst til dyrehold, er der fine muligheder – det kan være heste, får, geder eller skotsk højlandskvæg måske. Det er 4. generation, som nu sælger familiegården, og der kan fortælles mange gode historier om livet og sommerferier på gården. Har du brug for inspiration så besøg Vesters Verden her eller se nogle afsnit af Bonderøven på DR1.

Hovedejendommen er beliggende i byzone og jorden i landzone. Det betyder, at du kan ansøge om nedrivning af de gamle bygninger og opføre et helt nyt hus eller udvikle området til flere boliger, ældreboliger, bofællesskab, detail eller lignende. Der kan måske opnås tilladelse til yderligere udvikling af et jordstykke på ca. 1 ha til helårsbeboelse beliggende tættest på bygningerne (mellem de 2 grusveje). Jordstykket længst mod syd er perfekt til afgræsning eller måske anlæg af en sø, og dele heraf har en §3 fredning om bevaringsværdig natur. Fra ejendommen får du udsigt til 4 historiske gravhøje, som ligger smukt i det kuperede landskab. Mulighed for jagt i hht gældende lov.

Melby er en del af Halsnæs Kommune med ca. 31.000 indbyggere – læs mere om Halsnæs her. Byen byder bl.a. på skole, sfo, sportsforeninger og kirken på bakketoppen. Snoede veje i den hyggelige by har kun langsomt kørende trafik – dine børn kan gå trygt hjem fra skole. Omkrandset af Roskilde Fjord, Kattegat og Arresø byder området på kulturhistorie og rå natur, som giver mulighed for mange gode udflugtsmål. Læs mere og bliv inspireret af Nordsjælland her

Nærmeste dagligvarehandel ligger i Asserbo kun 2 kvm væk, og ellers vil Frederiksværk være nærmeste større by med gode indkøbsmuligheder samt café, restaurant og underholdning, gymnasium/HF, produktionshøjskole mv. Endvidere har du Hundested ca. 8,5 km væk.

Sommerlivet er et kapitel for sig, hvor området blomstrer og folder sig ud for alvor, og her finder du nogle af Sjællands bedste badestrande i bl.a. Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje, Udsholt og Smidstrup strand og øverst mod nord hyggelige Gilleleje. Se en guide til de dejlige strande her

Ejendommen består af stuehus på 210 kvm fra 1860, hvor første sal ikke er udnyttet. Her er en god lille forhave rundt om huset som skærmer mod vejen. Øvrige bygninger består af garage, stald/ lade og diverse opbevaringsrum, samt en maskinhal på 100 kvm. Ejendommen er ikke beboet pt. og trænger til grundig istandsættelse. Stuehuset har tidligere været udlejet, ligesom lade og stald har været det. Billeder med møbler er taget da ejendommen var beboet. 

Trafik 

København kan nåes i bil på en time og med offentlig transport på halvanden time. Hillerød på en halv time og Helsingør på 45 minutter i bil. Der er alm. bus og skolebus til Frederiksværk.

Ring til ejendomsmægler Anne Klee på tlf. 2122 1082 og book en fremvisning.

 

Facebook
Facebook
Twitter