Ring til os: +45 21 22 10 82

Landejendom med plads til 2 familier – 2,7 HA jord i meget flot landskab – SOLGT SOM SKUFFESAG

Swipe til siden for at se flere billeder.

Landejendom med plads til 2 familier – 2,7 HA jord i meget flot landskab – SOLGT SOM SKUFFESAG

Dejlig landejendom med plads til 2 familier og 2,7 ha jord i flot landskab, er beliggende i Vielsted nær Sorø. Ejendommen er omkranset af flotte stendiger, og Nordskov ligger som nabo bag de ca. 2,7 HA jord. Indkørsel sker via privat grusvej, hvor du svinger ind på din egen vej mod boligen – altid en dejlig oplevelse når du kører til/fra hjemmet. Her er mulighed for en ejendom til 2 generationer eller lignende. 

Boligen har et areal på 173 kvm fordelt på stueplan og første sal samt en overdækket terrasse. Boligen rummer i stueplan entré ved hoveddør og mindre entré ved køkkendør, HTH køkken fra 2014 med spiseplads, spisestue med dejlig udsigt til have, kontor/værelse mod gårdsplads og vinkelstue med pejs – også her med skøn udsigt – her er der udgang til den dejlige overdækkede terrasse. Stueplan har et fint badeværelse med brus, og halvdelen af gulvarealet i stueplan er med gulvvarme. Første salen har 3 gode værelser – alle med indbyggede skabe, samt toilet og multirum/repos. Boligen har en super god og tør kælder på 49 kvm med bl.a. vaskerum, fyrrum (træpillefyr og oliefyr) og 2 disponible rum samt udgang til terræn. Boligen er udnyttet rigtig godt.

Den anden bolig, som registreres som anneks, ligger i en bygning for sig og har et boligareal på 52 kvm med fin entré med højskabe, godt badeværelse med toilet og brus, godt køkken, og kombineret stue/værelse. Boligen opvarmes via centralvarmeanlægget, og der er mulighed for at udnytte tagetagen. Boligen kan også benyttes til kontor, teenageafdeling eller virksomhed.

Den overdækkede terrasse med direkte udgang fra stuen kan bruges fra Påsken og til efterårsferien, og ligger rigtig godt mod syd. Hvem vil ikke gerne sidde og nyde den første forårssol med en kop kaffe eller te? Haven er hovedsageligt anlagt med græs og der er mulighed for en god nyttehave. Der er perlesten på gårdspladsen,  som har flere gode pladser med læ. 

Både primær og sekundær bolig har fået skiftet alle vinduer – produceret hos Outrup i 2006-2008 – høj kvalitetsvinduer.

Nærmeste by er Stenlille, kun 6 km væk, og her finder du skole, supermarked, daginstitutioner, bager, byggemarked, togstation og meget mere. Stenlille er inde i en meget positiv udvikling med stigende befolkningstal og mange aktive ildsjæle – se Stenlille Handels-, Håndværker- og Borgerforening.

Vielsted har postnummer 4180 Sorø, og der er 14 km til Sorø bymidte, hvor der er flere ungdomsuddannelser, og alt hvad hjertet kan begære – ikke mindst den dejlige Sorø Akademi have, Sorø Sø og Sorø Museum, sportsaktiviteter og et stigende antal arbejdspladser. Torvet i Sorø er ofte midtpunktet for mange aktiviteter, og den hyggelige hovedgade – Storegade – har specialforretninger og god stemning. Se om kultur, forretninger mv. i Sorø her, og Sorø KommuneDer er en skovbørnehave i Store Bøgeskov ved Gyrstinge.

Du får naturen helt tæt på når du bor på Tygestrupvej. Nordskoven som er ejet af Stiftelsen Sorø Akademi er flot kuperet og med gamle imponerende træer, og Gyrstinge Sø ligger kun 2 minutter væk, hvor du har den flotteste tur rundt om søen på 10 km. Du kan gøre et holdt ved kildespringet i Store Bøgeskov, som ligger langs søens ene side eller Allindemagle Skov på modsatte side.  

Du kan også udleve drømmen om hysdyr, og der er jord nok til en flok får, geder, nogle heste eller kvæg. 

Der er ca. 11 minutter til Vestmotorvejen hvor du kommer videre mod København eller Odense, og til Holbæk har du ca. 25 minutter.

Har du fået lyst til at se mere så ring tlf. 2122 1082 og book fremvisning.

Land & Bolig er specialister i ALLE ejendomme på landet – landbrug, lystejendomme, villaer, skove, nedlagte landbrug, fritidshuse, frijord mv.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter