Ring til os: +45 21 22 10 82

SOLGT – Landejendom med 40 ha mose, søer, enge, landbrug – fantastisk natur og jagt – St. Merløse.

Swipe til siden for at se flere billeder.

SOLGT – Landejendom med 40 ha mose, søer, enge, landbrug – fantastisk natur og jagt – St. Merløse.

Landejendom med 40 ha mose, søer, enge, landbrug og fantastisk natur og jagt

Hvis drømmen er eget “naturreservat” så er muligheden her nu – Olderødgård udbydes til salg.

NEDSAT MED 550.000 PR. 30-3-2020.

Dronevideo 

Lidt uden for St. Merløse ligger Vanløsevej 39 – Olderødgård – flot placeret i landskabet. Du kan flytte ind på gården, eje den i et selskab, erhverve den samme med andre og få glæde af natur, dyrehold, jagt og meget mere. Ejendommen er beliggende i Sorø Kommune.

Boligen som er på ca. 170 kvm er pt. udlejet og trænger til istandsættelse, og ligger sammen med udlænger i et bygningssæt omkring gårdspladsen, og giver en meget hyggelig stemning og god atmosfære.  De 3 gule murstens udlænger er i god stand og kan anvendes til mange formål – måske én bolig mere og der er pt. 3 gode garager, stald til får og heste og hald/maskinhus. Der er også et muret hønsehus. Stuehuset fik nye vinduer i 2005, fuger i murværk på stuehus er opfuget 2016 og taget på stuehuset (med undertag) er fra 1995. Omkring boligen er en stor have med gamle flotte træer, og du møder gården via en 50 meter allé – bare hyggeligt og dejligt tilbagetrukket fra vejen. Boligen er pt. udlejet og udlejer har 12 måneders opsigelse.

Jorden fordeler sig på ca. 28 ha mose, søer og enge og ca. 12 ha landbrugsjord. Engene er udlejet til afgræsning og giver området et fint og afvekslende udseende, og der er gode muligheder for hø/wrap hvis du ønsker at have heste eller andet dyrehold.

Der er ved mosen en bygning der pt. anvendes til jagthytte – her er den skønneste udsigt ! samt en maskin/materialeplads med læ-skur. Landbrugsjorden er god sjællandsk muld uden for mange sten, og er pt. bortforpagtet – denne aftale kan overtages for ny ejer.

Ejendommens areal har hidtil været anvendt til jagt, og der findes her en ualmindelig god andejagt både på vilde ænder og muligheder for udsætning. Derudover vil fasaner gerne være i mosen og selvfølgelig også råvildt – der en rigtig god bestand af rådvildt og der er flere skydtårne og hochsitze. Dyre- og fuglelivet er righoldigt året rundt. 

Forestil dig, at du kommer hjem fra arbejde i juni måned, spiser aftensmad med familien og I sammen går en smuk aftentur i mosen med thermokande, krus  og småkager – lyder godt ikke? Det kan også være du har skiftet kaffen ud med jagtriflen og lister af sted efter sommerbukken. Begge dele er lige gode. 

Infrastrukturen er god – skolebussen går lige ude på Merløsevej og der er 2,6 km til St. Merløse hvor du finder skole – se mere her, daginstitutioner, togstation, indkøb, bager og alt det andet du har brug for. Kun 5 minutter fra boligen ligger Freja skolen. Vestmotorvejen i Ringsted når du på ca. 15 minutter hvor også den kommende hurtig-togforbindelse til KBH er – bare 26 minutter ! Holbæk når du på 20-25 minutter, og StorKøbenhavn på under en time i bil. 

Trænger du til underholdning og shopping har du Ringsted Outlet, hvor der også er gode cafeer, restauranter og biograf samt Teater- & KongrescenterHolbæk har den hyggeligste hovedgade med mange specialbutikker og gode caféer, samt erhvervs- og lystbådehavn. Herforuden Holbæk Mega Center. Er du til gode restauranter kan nævnes Sørup HerregårdSkomagerkroen,  Støvlet Katrines Hus og Surí. 

Ønsker du at udleje jagten kan den indbringe 50-75.000 kr. i lejeindtægt årligt.

Ring til ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansen på tlf. 5115 0535og bestil din fremvisning af Olderødgård

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter