Ring til os: +45 21 22 10 82

Lieberhaverejendom med 2 store boliger 10 minutter fra Køge – perfekt til opdeling i 2 enheder

Swipe til siden for at se flere billeder.

Lieberhaverejendom med 2 store boliger 10 minutter fra Køge – perfekt til opdeling i 2 enheder

Liebhaverejendom med 2 store boliger 10 minutter fra Køge – perfekt til bofællesskab, 2-3 generationer eller dig der bare vil have masser af plads – Energimærke A2010 og C. 

Sjældent finder du så unik og særlig en ejendom med 2 store boliger med ca. 220 m2 boligareal i hver. Her er rigtig god plads til 2-3 familier, som ønsker at leve det herlige liv på landet, hvor du kan være selvforsynende – måske økologisk, i kanten af en lille landsby. I Lidemark har man lavet en bevarende lokalplan, som sikrer at byen ikke forandrer sig synderligt over tid, og at din sublime udsigt er bevaret for eftertiden.

Du køber ejendommen i sin helhed og Land & Bolig kan hjælpe med etablering / vejledning til bofællesskab eller opdeling til mindre bo-enheder, men ejendommen handles nu i sin helhed i én handel. 

Her er arbejdet gennemført ordentligt, organiske former, godt håndværk og masser af muligheder. Den herlige have indeholder et fint lille “hobbithus” hvor aftensolen kan nydes, her er en fin the pavillon og en Walipini, som er et fantastisk indiansk inspireret væksthus, som er gravet ned i jorden, så varme og lys kombineres optimalt og du får en fin plante vækst. Du kan læse mere om walipini her. Tryk på de orange links og lær mere om dit nye nærområde.

Her er urtehaver, kålhave og mange hyggelige rum i haven, så du kan nyde din have på alle tider af døgnet, på alle tider af året. Ejendommens regnvand afledes til et par små søer, vandløb, som er med til at give haven liv og karakter. Her er fint og her er råt – herlig have du kan gå på opdagelse i, og så har du en formidabel udsigt over de åbne marker og til skoven, som strækker sig fra Lellinge i nord til Fløjterup i syd. Skovene ejes for en stor dels vedkommende af Vallø Stift, som også udsteder ridekort til skovene.

Udelivet er i fokus på denne charmerende og særprægede ejendom, inden døre er også helt særligt i begge huse. Her er 2 særdeles dejlige boliger, som er fint vedligeholdt og istandsat – hovedhuset har fået nyt tag på inden for de sidste 5 år og fremtræder nymalet og fint. I denne bolig er der et stort køkken/alrum, en hyggelig stue med en skøn masseovn, stort bryggers og et fantastisk romantisk og indbydende badeværelse med både brus og badekar. Et stort værelse mod vejen kan danne rammen om en fin gårdbutik, kontor eller bare et stort lækkert værelse til teenageren. På 1. sal er der en meget stor stue, 1 stort soveværelse og et meget stort værelse, som nemt kan opdeles i flere værelser.

Den anden bolig har en helt særlig historie og er lige så velholdt – det er møllehuset – altså basishuset fra byens gamle vindmølle. Her er et kæmpe stort værksted/garage, et skønt disponibelt rum, som kan blive til et dejligt samlingsrum, yogasal eller hvad du drømmer om. I stueplan finder du også ejendommens varmekilde, som er et pillefyr og til varmeanlægget er tilsluttede solfangere. 1. sal er et helt særligt rum med 3,5 m til loftet, som danner rammen om et stort køkken/alrum, et lille værelse og et lækkert badeværelse. 2. sal er en stor stue med fantastisk udsigt, uanset hvor du kigger ud, og så er der 2 værelser med lige så herlig udsigt.

Ejendommen er meget velegnet til et bofællesskab med 2-3 familier eller med en masse singler. Du kunne også bebo det ene hus og have liberalt erhverv i det andet. Mulighederne er mange på denne helt særlige ejendom. 

Ejendommen ligger i den hyggelige landsby Lidemark, som ligger fint i landskabet tæt på Bjæverskov, hvor du har indkøbsmuligheder, Skovboskolen, daginstitutioner (her er både skovbørnehave, privat og offentlig pasning), fritidsaktiviteter og motorvej til København eller Odense. Der er cykelsti hele vejen til Bjæverskov – kun 3 km – så dine børn trygt kan cykle til skole.

Er du til golf? – Køge Golf Klub ligger blot 10 minutter væk. Er du til ridning, så ligger Skovly Ridecenter lidt længere henne ad vejen. Køge er den nærmeste større by, hvor der både er en hyggelig havn med lækre restauranter, teater og underholdning, og ikke mindst hyggelige Køge Torv hvor der ugentligt holdes marked, og så er der en dejlig badestrand 10 minutter væk. 

I Lidemark er du rigtig på landet og tæt på storbyen – København ligger 40 minutter fra Lidemark. 10 minutter til Køge Nord station og du er i København på 15 minutter. 

Her er så mange skønne muligheder for dagsudflugter på Stevns, til København eller bare ud i det blå – hvis du ikke skal nyde stilheden og roen på din egen matrikel. 

Du kan kun blive forelsket i denne fantastiske ejendom! Her er helt særligt og vidunderligt og det skal du også opleve – så bestil en fremvisning på 2122 1082. 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter