Ring til os: +45 21 22 10 82

Swipe til siden for at se flere billeder.

Lille lækker landejendom med ridehus og herlige forhold til dig og dine dyr

Lille lækker landejendom med flot ridehus og herlige forhold til dig og dine dyr, hvor alle har fine boliger og udearealer at boltre sig på.

Her er alt hvad du behøver for at have bolig og hobby med dyr på samme adresse – eventuelt kombineret med erhverv. Bolig på 140 kvm fordelt på to etager med 3 værelser og toilet på 1. sal, dejligt lyst og hyggeligt køkken med god spiseplads i åben forbindelse med stue med brændeoven. Flot entré og et dejligt stort badeværelse – alt i stueplan opvarmes med gulvvarme fra eget træpillefyr. Alle rum fremtræder lyse og indbydende og med fin loftshøjde.

Bolig og de oprindelige bygninger fremstår i særdeles god og velholdt stand. I nuværende rytterstue/toilet/te-køkken kan der evt. indrettes en lejlighed på 35 kvm uden de store investeringer. I stuehuset findes god og tør kælder på 18 kvm. Vinduer er skiftet fra ca. 2005 og til 2019.

Hallen fra 2013 er på 534 m2 og godkendt som ridehus/terapihal, og måler 29 x 18 meter indvendigt. Hallen er udført i gode materialer og med gode detaljer, som lille tårn på tagryggen, fiberbund og LED belysning. Nuværende staldbygning på 220 kvm er indrettet med 4 solide hestebokse og 2 løsdriftstalde. Der er indlagt vand med afløb til godkendt tank. Stalden er en regulær bygning, som også er velegnet til kvæg, geder eller får. Den vil kunne indrettes med 8 store bokse, som kan bidrage med indtægt ved hestepension. Du kan stort set ride ud i naturen hjemmefra. Turen til Kulsbjerg – som er et fantastisk naturområde, tager ca. 10 minutter. 

Ejendommen kan erhverves af alle personer eller af selskab. Ord som er fremhævet med orange er aktive links til gode informationer.

Traditionelt husmandssted udstykket fra Øster Egesborg Kirke. Klassisk byggeskik for tiden, med halvhvalmede tage og vingetegl på stuehus. De oprindelige bygninger er opført i 1935. I 1965 udvidede daværende ejer med en moderne svinestald. Efter dennes død i 2001, blev ejendommen moderniseret i årene 2003-2005, og fremstår i dag som en tidssvarende bolig. Svinestalden blev indrettet til hestestald, og størstedelen af jorden blev frasolgt, og der er til landbrugsejendommen nu 20.444 kvm jordareal. Nuværende ejer har indrettet en del af de oprindelige staldbygninger til opvarmet sadelrum, rytterstue og toilet til brug for sit erhverv. Køber kan evt. lade sig inspirere af de tilsvarende naboejendomme, som har sammenbygget stuehusene med oprindelige staldlænger.

Ejendommens jord er udlagt til græsfolde, hvoraf en mindre del er græsarmeret, således, at der ikke opstår en mudderpøl foran indgang til løsdriftsstalde. Markerne støder i vest op til et vandløb som fint dræner foldene. Alle hegn er vedligeholdt og fuldt funktionsdygtige. Ved siden af haven findes ridebanen som måler 20 x 40 meter, og belagt med søgrus – banen er omkranset af solidt træhegn. En tidligere lade på 108 kvm er nu indrettet til multi-rum med linoleumgulv, som kan bruges til mange hobby formål, fester eller erhverv. Alle bygninger, ridehus, ridebane mv. er godkendt med landzonetilladelser.

Haven er nem og overskuelig med en hyggelig grillhytte – super hyggeligt og med til at forlænge årstiden for udelivet. Der er mange gode “kroge” hvor solen kan nydes. Gårdspladsen, som er belagt med ærtesten, har gode parkeringsforhold samt oplagsplads for trailere og andet materiel. Når du færdes udendørs kan det ikke undgås at årstidernes skiften rammer dig, og særligt kan nævnes det tidlige forår hvor trækfuglene kommer syd fra – det er et herligt syn at høre og se tranerne overflyve. Lige her på sydsjælland ligger 2 af de store trækfugle ruter.

Her er du 1 time fra København – 9,5 km til Vordingborg og 12 km til købstaden Præstø. Her er så mange muligheder for et rigt liv med både herlig natur, kultur, fritidsaktiviteter, dagsture og de daglige fornødenheder. Nærmeste indkøb er inden for 5-10 minutters kørsel i Mern eller Ørslev. I Vordingborg er alle de større indkøbsmuligheder, sportsaktiviteter og ungdomsuddannelser, som f.eks. gymnasion / HF, og erhvervsskolen ZBC samt nogle specialskoler. Kulsbjerget med sine 107 meters højde og fantastisk udsigt over Bøgestrømmen og Smålandsfarvandet er et besøg værd. Kulsbjerg er tidligere dansk militært område – en sand naturperle med vandrestier og mountainbike spor. Vil du en tur i skoven har du Skovhuse Skov, Langebæk Skov og Stensby Skov ved kysten eller Vintersbølle Skov sydøst for Nyråd. Du kan også cykle en tur langs Ugledige tunneldal, og opleve de skiftende årstider ved åen og Lekkende søer og – skove. De mere spektakulære steder er GeoCenter Møns Klint , Kalklandet med Koldkrigsmuseum Stevnsfortet og Geomuseum Faxe samt alle øerne i smålandsfarvandet. 

Skovbørnehaven Spilopperne ligger 5 minutter fra boligen – et paradis for de mindste årgange. Skoler i Vordingborg kommune er der mange af – Kulsbjerg skole har 3 afdelinger i nærheden, og du har Friskolen Øster Egesborg i landsbyen.

Øster Egesborg Sogn havde i 2018 625 indbyggere – og Kirken ligger flot i landskabet, og vil du vide lidt om lokalhistorie så klik her, og du kan også få mere aktuelle nyheder på netavisen som dækker Vordingborg Kommune.

Ring for fremvisning på tlf. 2122 1082 – vi glæder os til at se dig og din familie.

Land & Bolig er specialister i ejendomme på landet – landbrug, lystejendomme, skove, søer, grusgrave, fritidshuse, landvillaer og alt det midt imellem. Vi glæder os til også at hjælpe dig med et godt salg.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter