Ring til os: +45 21 22 10 82

Swipe til siden for at se flere billeder.

Naturskønt beliggende ejendom tæt på skov og skole – Skee, Ringsted

Naturskønt beliggende ejendom tæt på skov og skole i Skee

Her får du tid til alt det som interesserer dig, for du skal IKKE sætte hus i stand. Alt er renoveret i 2005-6, og du får samtidig en tidligere stald, som idag fremtræder særdeles brugbar til fester, overnattende gæster, multirum mv.

Huset som oprindeligt er fra 1916 er bygget i mursten, nu med flot facade og mat sort vinge tegltag, og staldlænge fremstår i samme kvalitet, og til sammen danner de to bygninger en flot ramme om den åbne og hyggelige gårdsplads med god beplantning. Boligen ligger flot i landskabet med let adgang til skoven, skolen og idrætsfaciliteter.
I huset bliver du budt velkommen i en meget rummelig entré med flot skabsvæg, fliser og gulvvarme hvorfra der er adgang til resten af huset samt til udhus. Der er i alt 4 værelser, og stort dejligt badeværelse med brus, skabe og gulvvarme. Overalt er der skønt dagslys og særlig på 1. sal skal fremhæves en super udsigt til skov og marker. På 1. sal er der mulighed for etablering af badeværelse.
Meget af livet på ejendommen kan leves ude, og fra køkken/alrum er der direkte udgang til hyggelig terrasse hvor der næsten altid er læ. Alrum er i åben forbindelse med en dejlig stue med brændeovn, hvor der er plads til hele familien.
 
Og du har masser af plads til den pladskrævende hobby i udhuse og garage. Ønsker du dyrehold, så er det også muligt på de godt 2 ha – udover haven – der er i dag fold på en mark og en anden mark er bordforpagtet.
Allindelille Fredsskov ligger for enden af vejen – ca. 250 meter og mulighederne er mange for at ride udendørs – flere naboer har også heste. Fredsskoven har en helt specielle flora pga. kalklag, og er fantastisk dejlig at gå ture i med højskov, mose og søer – se mere om skoven her.
 
Et kapitel for sig er Allindelille Friskole – det er en fantastisk skole og den ligger bare 700 meter fra huset, så bliver det ikke nemmere at komme i skole.
Se mere om skolen her. Skolen er i konstant udvikling og næste skud på stammen er en multibane, som kommer i løbet af sommeren. I tilknytning til skolen er den lokale idrætsforening med mange gode motionstilbud for alle aldersgrupper. Vi kan anbefale mandagstæsk – se mere om sport og idræt her.
Lokalområdet er præget af aktive mennesker, som bl.a. sker i Haraldsted Allindemagle lokalråd. Herfra udspringer mange gode ideer og arrangementer. Se mere her og du kan også finde lokalrådet på Facebook under Flueblomsten.
 
Der er så meget natur og kulturhistorie i området, bl.a. Ringsted Oplevelssti, Knud Lavards Kapel, Vrange Skov og Vesterskov samt alle skovene omkring Skjoldenæsholm, hvor du også finder det lækre golfcenter med 2 stk. 18 hullers golfbaner. Landsbyen Jystrup har desuden en Dagligbrugs og ellers vil du formentlig foretage indkøb til/fra arbejde – måske i St. Merløse eller Hvalsø.
 
Nærmeste større by er Ringsted hvor du har alt – shopping, Outlet Center, lækker svømmehal, Ringsted Teater/Koncertsal, bibliotek og meget meget mere – og ikke mindst det flotte og nyrenoverede torv. Ringsted Kommune er den kommune i Region Sjælland som pt. har den største tilvækst både i antal indbyggere og arbejdspladser så der sker noget her.
 
Fra Ringsted kommer der i 2020 den nye togforbindelse til København hvor rejsetiden kun er 28 minutter – ja det er hurtigt.
 
Kom og lad dig forføre på Skee Huse – du kan også købe en is fra Skee Ismejeri som har åbent hele døgnet – det er noget alle benytter.
Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere om denne dejlige ejendom. 
Facebook
Facebook
Twitter