Ring til os: +45 21 22 10 82

Swipe til siden for at se flere billeder.

PROJEKTEJENDOM I MELBY – 5 HA JORD

Projektejendom tæt på Liseleje og Tisvildeleje

Ejendommen bestå i alt af ca. 5. ha jord, heraf ca. 3.370 kvm hvor bygningerne i dag er placeret – dette areal er i byzone og kan udvikles til f.eks. række/klynge huse. Der kan måske opnås tilladelse til yderligere udvikling af et jordstykke på ca. 8.000 kvm beliggende tættest på bygningerne (mellem de 2 grusveje). Jordstykket længst mod syd er perfekt til afgræsning eller måske anlæg af en sø, og dele heraf har en §3 fredning om bevaringsværdig natur. Fra ejendommen får du udsigt til 4 historiske gravhøje, som ligger smukt i det kuperede landskab. .

Stuehuset på 210 kvm har sidst været beboet for 2,5 år siden, opført i 1860 og boligen trænger til gennemgående istandsættelse hvis den skal anvendes til bolig igen. Bolig og udlænger har tidligere været udlejet og er ledig for ny ejer.

Ejendommen kan blive rammen om et hjem for 1-3 familier, hvad enten du vælger at smøge ærmerne op og renovere de historiske bygninger med interessante detaljer eller opføre en ny bolig. Der er bl.a. den hyggeligste gårdsplads, som giver stemning og miljø, og hvor børn og hunde kan lege uforstyrret.

MULIGHEDERNE ER MANGE på denne herligt beliggende ejendom.

Bygningerne og haven er beliggende i byzone og jorden i landzone. Det betyder, at du kan ansøge om nedrivning af de gamle bygninger og opføre et helt nyt hus eller udvikle området til flere boliger, ældreboliger, bofællesskab, detaihandel eller lignende. Mulighed for jagt i hht gældende lov.

Melby er en del af Halsnæs Kommune med ca. 31.000 indbyggere. Melby byder bl.a. på skole, sfo, sportsforeninger og kirken på bakketoppen. Snoede veje i den hyggelige by har kun langsomt kørende trafik – dine børn kan gå trygt hjem fra skole. Omkrandset af Roskilde Fjord, Kattegat og Arresø byder området på kulturhistorie og rå natur, som giver mulighed for mange gode udflugtsmål.

Nærmeste dagligvarehandel ligger i Asserbo kun 2 kvm væk, og ellers vil Frederiksværk være nærmeste større by med gode indkøbsmuligheder samt café, restaurant og underholdning, gymnasium/HF, produktionshøjskole mv. Endvidere har du Hundested ca. 8,5 km væk.

Sommerlivet er et kapitel for sig, hvor området blomstrer og folder sig ud for alvor, og her finder du nogle af Sjællands bedste badestrande i bl.a. Liseleje, Tisvildeleje, Rågeleje, Udsholt og Smidstrup strand og øverst mod nord hyggelige Gilleleje.

Trafik

København kan nås i bil på en time og med offentlig transport på halvanden time. Hillerød på en halv time og Helsingør på 45 minutter i bil. Der er alm. bus og skolebus til Frederiksværk. Der er station i Melby med lokaltog.

Ring til ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansenpå tlf. 5115 0535 og book en fremvisning.

 

Facebook
Facebook
Twitter