Ring til os: +45 21 22 10 82

Rigtig dejligt enderækkehus – tæt på indkøb, strand og Slagelse by

Swipe til siden for at se flere billeder.

Rigtig dejligt enderækkehus – tæt på indkøb, strand og Slagelse by

Rigtig dejligt og veldisponeret enderækkehus i meget hyggelig lille bebyggelse fra 2005 i Kirke Stillinge – 8 km fra Slagelse

Ejendommen er meget velholdt både ude og inde. Der er et stort udhus og en pæn carport på ejendommen. Super god planløsning med et stort lækkert brygges med vaskemaskine og tørretumbler og god skabsplads. Stort lyst og smart køkken med hyggelig spiseplads i åben forbindelse med den store stue, som har udgang til den vestvendte terrasse. Der er særdeles dejligt lysindfald med vinduer mod øst og vest. Stuen adskiller de 2 soveafdelinger, som i den ene ende har et stort soveværelse med separat badeværelse og dejligt walk-inn closet. I den anden ende er der 2 store værelser, flot entré med skabe og endnu et stort badeværelse. Alt er i lækre og gode materialer. Sort granit gulv i køkken, entré og bryggers, egetræsgulve i værelser og stue. Ejendommen opvarmes med gasfyr. 

Hyggelig morgen terrasse og stor ugenert vestvendt terrasse, hvor udelivet kan leves. Der er gode stisystemer, hvor dine børn trygt kan færdes på vej til skole og fritidsaktiviteter og besøge legekammerater. Haven er anlagt med et minimum af vedligeholdelse med flot flisebelægning og granitskærver med indpassede hække som afskærmer og hygger. Der er mod vest græsplæne og udsigt til flotte træer ved præstegårdshaven. I bebyggelsen er befolkningen en god variation af alle aldre og med og uden børn. Nem adgang til offentlig transport – bussen holder stort set uden for døren. 

Tryk på de orange links og læs mere om dit nye område. 

Du har ca. 250 m til Dagli Brugsen, OK tanken og Stillinge Børnehus, som har både vuggestue og børnehave og ca. 700 m til Stillinge Skole og Stillinge Hallen. I Stillinge Hallen holder Stillinge IF til. Her kan du dyrke mange former for sport og idrætsaktiviteter for børn og voksne. Kirke Stillinge er inde i en positiv udvikling og har et særdeles aktivt lokalråd med mange ildsjæle, som samles under “hatten” 2 Sogne. Det er også her du finder lokale aktiviteter året rundt og for alle aldre. Udendørs motion kommer i mange former og foreningen Aktiv Natur Velvære har været foregangs-eksempel for en udendørs fitness-bane, kajak undervisning og meget meget andet som hovedsageligt foregår ved Bildsø Strand og Bildsø Skov. 

Kun 3 km fra ejendommen finder du Stillinge Strand, som er en af de lækreste badestrande på Storebælts kysten med – altid med Blåt Flag. Her er handicap venlig adgang, toiletter og flere skønne ishuse, kaffesteder og 4 caféer og restauranter med et varieret udbud af hyggelig mad. Fra Stillinge Strand til Reersø ad Sjællands Leden – en vandresti er en rigtig dejlig tur med flere shelterpladser undervejs til dig der elsker at vandre i naturen – her går du langs vandet det meste af tiden. 

Området er spækket med aktiviteter og udflugtsmål til hele familien. Vikingeborgen Trelleborg er absolut et besøg værd – her er underholdning og læring for hele familien. Havnen i Korsør havn huser et lille museum, fiskebutikker, flådestationen og det er spændende at se hvad der sker på havnen, når skibene kommer og losser og laster. 

Er du mere til byliv, så er Slagelse kun 10 minutter væk. Her er tog til København og Fyn, masser af shoppemuligheder og kultur – alt det som vi elsker at have nem adgang til. Her kan du også opleve garderhusarerne som rider igennem byen hver onsdag. Slagelse har en god bymidte med flere pladser/torve med gode restauranter, markeder og hygge. 

Til Vestmotorvejen har du 9 km, Kalundborg ca. 33 km, Odense 70 km og KBH city 99 km. 

Som du kan læse, så er denne dejlige ejendom rigtig godt placeret i landskabet med nem adgang til natur, kultur, indkøb og aktiviteter. 

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning. 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter