Ring til os: +45 21 22 10 82

Skønt halvt dobbelthus i dejligt område i hyggelige Terslev tæt på Haslev

Swipe til siden for at se flere billeder.

Skønt halvt dobbelthus i dejligt område i hyggelige Terslev tæt på Haslev

Skønt halvt dobbelthus i dejligt område i Ternesøparken i hyggelige Terslev, som ligger 12 minutter fra Haslev Station.

Tryg på de orange links og lær mere om dit nye nærområde.

Det hyggelige dobbelthus ligger i Ternesøparken, som er en bebyggelse fra 1992. Det er et dejligt område med nem adgang til områdets fællesareal, som ligger op til en lille lund.

Huset, som er på 76 kvm, indeholder entré med adgang til et værelse, køkken og et stort badeværelse med tørretumbler og vaskemaskine og god plads. Køkken og stue er i åben forbindelse med hinanden og danner rammen om et hyggeligt legerum med plads til en lille kontorplads, spiseplads og sofagruppe og der er udgang til den ugenerte terrasse. Der er yderligere et stort værelse med rigtig god plads. Godt udhus med plads til havemøbler, grill og cykler. En super dejlig og velindrettet ejendom i en velfungerende ejerforening.

Terslev har det hele – Terslev skole ligger i byen, indkøb er lige rundt om hjørnet, her er daginstitutioner, læge og kirke. Terslev er en lille by med ca. 900 indbyggere med fine og velholdt huse, god stemning og smuk natur rundt om byen.

Området er præget af kultur og natur – overalt i omegnen er der flot, varieret og kuperet natur. Haslev ligger 8 km fra ejendommen og her har du station med forbindelse til KBH på 38 minutter, her er et stort udvalg af butikker, både dagligvarer og specialbutikker, her er skoler, daginstitutioner, gymnasium og bio. 16 km til Ringsted, som tillige har outlet og hurtigt tog til København m.v. Flere herregårde og godser er placeret rundhåndet i området. Her afholdes messer og markedsdage både sommer og vinter. Du kan se mere om Bregentved her, Gisselfeld her – på Gissefeld er der et meget flot og smukt væksthus, som er et besøg værd.

Er du mere til action og oplevelser, så ligger Camp Adventure 18 km væk i Rønnede. Her har du mulighed for at opleve det fantastiske Skovtårn, klatre i træer i skoven eller tage på luksuscamping – Glamping. Du kan også inden for en halv time komme på stranden ved Faxe Ladeplads eller en tur på havnen.

Her er rigtig mange muligheder for at leve det gode liv på landet i en velfungerende landsby – tæt på det hele.

Hvis du blev interesseret i at se ejendommen, så kontakt Land & Bolig på 2122 1082 og bestil en fremvisning.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter