Ring til os: +45 21 22 10 82

Smuk og charmerende landbrugsejendom med 15 ha jord – tæt på Sorø og 1 time fra KBH

Swipe til siden for at se flere billeder.

Smuk og charmerende landbrugsejendom med 15 ha jord – tæt på Sorø og 1 time fra KBH

Smuk og charmerende landbrugsejendom med dejlig beliggenhed er nøgleordene for denne helt særlige ejendom

Sælger har beboet ejendommen i 30 år, dyrket jorden, nydt den fine beliggenhed, og nu er det tid til at denne dejlige ejendom skal have nye beboere.

Gården har en dejlig gul farve, som lyser op i landskabet. Det smukke og meget velproportionerede hovedhus er fint renoveret med nyere vinduer, luft til vand varmepumpe, stor træterrasse, og så er her en skøn udsigt. Gårdspladsen omkrandses af yderligere 2 store længer, som kan indrettes til gildesal, en ekstra bolig eller hvad du drømmer om. Her er god plads til at udfolde sig på. Haven gemmer sig bag den store bøgehæk, og er indrettet med flere dejlige pladser, blandt andet er her et lækkert orangeri, hvor du kan nyde omgivelserne i al slag vejr. Her er hyggeligt og rart og en rigtig god stemning.

Fra din spisestue og den store stue, som ligger ensuite i hele husets længde, har du den fineste udsigt til din eng, hvor der tidligere har gået får. Her er et naturligt lavt område, hvor du med fordel kan ansøge om at anlægge en sø, som vil være med til at fuldende den dejlige natur. Køkkenet er hyggeligt og velindrettet med en lille spiseplads og et stort spisekammer. Her er en rigtig god baggang, og så er hoved indgangen placeret fint i midten af huset. Stort kontor/værelse mod gården, stor entre med toilet og på 1. salen 3 store værelser og en stor repos. I kælderen, som har nyrenoveret gulv, er der vaskerum og et fint badeværelse og flere disponible rum.

De store højloftede udlænger er i god stand og kan nemt indrettes til andre formål. Der kan f.eks. blive en fantastisk bolig i 2 etager med et herligt view over egen jord. Du kan indrette en lækker højloftet stald, og her vil være plads til både ridebane og skønne folde.

Jorden er idag forpagtet ud, der er betalingsrettigheder på 13,67 ha og der er en indtægt på 61.200,- på forpagtning. Jagtretten tilhører ejer, så samtidig med at du kan have en indtægt, så kan du nyde at gå på jagt på egen matrikel, hvor der er anlagt flere remiser og læhegn til vildtet.

Denne herlige ejendom ligger med jorden lige omkring ejendommen, gennemskåret af den lille vej Kildeagervej, som fører ned til selve Fjenneslev.

Tryk på de orange links og lær mere om dit nye nærområde.

I Fjenneslev ligger den særprægede kirke med de 2 tårne Fjenneslev kirke. De 2 tårne repræsenterer fødslen af Esbern Snare og Absalon, idet Asser Rig var bortrejst og fru Inge var adskilt i en periode. I Fjenneslev er der kommunale daginstitutioner, her er legepladser og en skaterbane samt Naturstyrelsen Sundhedsspor.

Fjenneslev ligger imellem Ringsted og Sorø, hvor Holberg slog sine folder, og hvor du finder Sorø Akademi, som er et gymnasium, hvor der både er dagelever og kostelever. Sorø ligger smukt i landskabet imellem sø og skov. Her er en hyggelig hovedgade med mange forskellige butikker, caféer og Victoria teatret, byens bio som drives af lokale kræfter. Kulturcafé Ludvig afholder mange koncerter i løbet af året. På Sorø Sø er der flere aktiviteter for de vandglade – her er der både roklub, sejlklub, vinterbadeklub og Skjolden som er den lokale badestrand.

I Ringsted, som er 10 minutter væk, kan du komme til København med tog på 1/2 time. Ringsted er en større by end Sorø, og med flere kulturelle tilbud og tiltag. Blandt afholdes der hvert år Ringsted Festival og løbende arrangementer under navnet Sommersjov. Her er meget at byde på for både børn og voksne. Ringsted Outlet trækker mange mennesker til – her er gode tilbud i butikkerne som ligger i en åben gade. Det er nemt at komme ud i naturen, når du bor i dette dejlige område. Skov og sø i Sorø, og Oplevelsessti, Haraldsted Sø og skovene nord for Ringsted.

Drømmer du om hestehold, jagt, andet dyrehold eller erhverv, så er mulighederne mange på denne dejlige ejendom.

Kontakt Land & Bolig på 2122 1082 for en fremvisning

TJEK BOLIGLÅN

 

Facebook
Facebook
Twitter