Ring til os: +45 21 22 10 82

SOLGT – Flot og karakterfuld ejendom med plads til heste – hyggelig landsby med 7 km til hav, havn og strand – Stevns

Swipe til siden for at se flere billeder.

SOLGT – Flot og karakterfuld ejendom med plads til heste – hyggelig landsby med 7 km til hav, havn og strand – Stevns

Flot og karakterfuld ejendom med plads til heste  og andre dyr i hyggelige Lyderslev på Stevns

Stemningsfuld, charmerende og istandsat ejendom med mange flotte detaljer på ejendommen. Her er god plads inde som ude, flotte, højloftede og store rum , og du har mulighed for at udnytte 1. salen og udvide boligarealet i det omfang du drømmer om – her er forberedt med flotte kviste. Hovedhuset ligger omkranset af en hyggelig have med gamle træer (bl.a. en meget flot blodbøg) og en fin gårdsplads og en japansk inspireret have, med lille sø og havekunst og belagt med grå granitskærver. Taget på ejendommen er sortglaseret tegl og huset har flotte gesimser og tagudhæng – alt rigtig godt vedligeholdt. Alle vinduer fremstår i meget god stand med 3-lags termo ruder. Du skal blot male og flytte ind – skal du have hjælp til indretning kan Land & Bolig være behjælpelig. Ejendommen er bevaringsværdig for sin byggestil, hvilket ikke giver dig som ejer ekstra omkostninger eller besværligheder.

 


Ejendommens meget store køkken med integreret spiseplads har fin plads til familie og venner til hygge og fødselsdage, og hvis der ikke er plads nok, så er der en rigtig dejlig spisestue med udgang til haven. En stor flot entré, yderligere en stor stue, 3 gode værelser og badeværelse samt dejligt forældre soveværelse m/eget bad og et stort bryggers fuldender planløsningen i denne charmerende ejendom. 

Udlængerne er rigtig pæne, men trempel og tag trænger til maling, som det fremgår af billederne, og inden for har du masser af plads til 2 biler i den ene garage og 1 høj port til værksted i den anden ende af laden – alle 3 elektriske rulleporte. I stalden er der højloftet og med 7 murede hestebokse, plads til vaskeplads og i samme bygning er der mulighed for at etablere sadelrum tæt ved fyrrummet. Loftrummet over stalden kan udnyttes til mange formål.

Der er perfekte muligheder for at nye morgensolen på terrassen mod øst/syd, og det samme gælder sundowneren om eftermiddagen med efterfølgende grill på terrassen mod vest med direkte udgang fra stuen – bare dejligt og ligetil.

I Lyderslev er der hyggeligt og pænt med en lille sø, som er oplagt til aftenturen. Min Købmand holder også til byen, så det er nemt at handle dagligvarer lige rundt om hjørnet. 8 km til Store Heddinge, 8 km til Karise og 28 km til Køge og så 7 km til Rødvig havn, havet og stranden hvor du også har café liv og sommerhygge. Ude på landet og tæt på byen – så bliver det ikke bedre. 

I Store Heddinge kan du tage lokaltoget til Køge og derfra komme videre med den nye jernbane – lidt under 1 time til København med offentlig transport. Store Heddinge er hovedbyen på Stevns, og her går du i børnehave, skole og til fritidsaktiviteter, der er også flere gode privatskoler i området. Du kan læse mere om købstaden med det rige handelsliv i byen med historie og smuk natur lige her

I området er rig mulighed for at dyrke udelivet langs vandet og på vandet ved blandt andet Stevns Klint som er UNESCO verdensarv område – læs mere om kalklandet her. Stevnsfortet er stedet hvor der før i tiden blev observeret hvad der skete på vandet og var med til at passe på Danmark. Idag er det et koldkrigsmuseum, som du kan læse om her. Her er tale om et historisk område med mange muligheder for dagudflugter i weekenderne. 

På Trommeslagervej i Store Heddinge finder du den lokale rideklub Stevns Rideklub, hvor du kan benytte ridehuset gratis hver torsdag – se mere om Stevns rideklub.

Kontakt os på 2122 1082 eller 5115 0535 og hør mere om mulighederne på denne dejlige ejendom 

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter