Ring til os: +45 21 22 10 82

Stor dejlig ejendom med mange muligheder – bolig og erhverv – egen “skov” og flot udsigt

Swipe til siden for at se flere billeder.

Stor dejlig ejendom med mange muligheder – bolig og erhverv – egen “skov” og flot udsigt

Her er tale om en ejendom med mange muligheder – til dig der ønsker at have erhverv hjemme, eller til dig der ønsker et dyrehold, hvor du kan indrette stald, lille ridehus og lidt folde, eller dig der bare gerne vil have rigtig god plads.

Stuehuset er velindrettet og indeholder 273 kvm beboelse i 1,5 plan. Der er en dejlig stor entré og et godt bryggers, stort pænt badeværelse, 2 store værelser, et hyggeligt køkken og en stor vinkelstue. På 1. salen er der en stor dejlig stue med udgang til en hyggelig balkon i hele husets bredde samt yderlige et badeværelse og 2 værelser. Her er plads til den store familie eller dig der bare gerne vil have god plads. De store murede udlænger på 795 kvm, er velholdte og med rigtig god plads. De 2 sidelænger er velegnede til opbevaring, indretning af stald eller hvad du nu ønsker at bruge dem til. Den store, højloftede lade er idag opdelt, men kan uden problemer laves til en stor hal, og tager du SF-stenene op, så er det nemt at lave en lille ridehal. Hallen er også velegnet til opbevaring af biler eller anden pladskrævende hobby.

En håndværksmester vil finde disse bygninger meget velegnede til værksted, opbevaring og bare rigtig god plads, samtidig med at du kan have din beboelse sammen med dit erhverv.

En rigtig dejlig gulstensejendom 5 km fra Ringsted, så her er du tæt på byen og alligevel rigtig på landet. Her bor du ugenert og naturskønt med råvildt og fasaner i haven. Dine børn vil få en 13788 kvm stor grund og have som deres legeplads – sikke en fest. Det kan også være du vil have urtehave og grøntsagshave – her er masser af plads til det hele.

Tryk på de orange links og læs mere om dit nye nærområde.

Ringsted, som er den nærmeste større by byder på alt det du ønsker at have tæt på dig som f.eks. indkøb, outlet, sport, svømmehal, og så er der mange kulturelle tilbud på teater-, musik- og festivalfronten og så ikke at forglemme den flotte natur, som omgiver Ringsted.

Tæt på ejendommen ligger Bringstrup Forsamlingshus, som har mange aktiviteter i løbet af året, som f.eks. strikkeklub, it-klub og aktiviteter for børn m.m. I Bringstrup finder du Det lille bryghus, som leverer god øl. Hvis du har børn, så kan Ringsted Ny Friskole anbefales. Her lægger de vægt på fællesskab, frihed og udvikling. 

I Haraldsted Sø er der en hyggelig badestrand, hvor Tutten holder de fleste sommerdage, så du også kan få en is – så trænger du en dukkert om sommeren, så er vandet ikke langt væk. Kører du mountainbike, så kan du få din lyst styret mange steder – bl.a. i Vrange Skov, hvor der er anlagt en mountainbike bane – noget udfordrende, men sjov. Lange gåture, er også inden for kort afstand, bl.a. en skøn tur rundt om Gyrstinge Sø eller langs Ringsted Oplevelsessti, som har mange afstikkere til shelters, kulturelle, sportslige og naturmæssige oplevelser. Se mere om stien her.

Det er et dejligt område du kommer til at bo i! Mange økologer holder til i området, bla. på Langebjerggård, Kieselgården, Gårdstoften m.fl.

Arbejder du i København, så er det nemt for dig at komme på arbejde. Motorvejen er 5 minutter fra ejendommen, og fra Ringsted Station kan du tage det nye hurtigtog og være i København på 30 minutter. Så muligheden for at arbejde i byen og samtidig nyde landlivets glæder kan du få opfyldt her.

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee og hør mere om denne dejlige mulighed – på 2122 1082

Land & Bolig er specialister i formidling af alle boliger på landet, landejendomme, skove mv. Vi sætter en ære i god betjening af vores sælgere og købere. Ring til os for en uforpligtende salgsvurdering.

TJEK BOLIGLÅN

Facebook
Facebook
Twitter