Ring til os: +45 21 22 10 82

Stor landvilla med god plads ude og inde og mange muligheder – tæt på Haslev

Swipe til siden for at se flere billeder.

Stor landvilla med god plads ude og inde og mange muligheder – tæt på Haslev

Dybkærgård er en godt og ugenert beliggende landvilla med god plads ude og inde og mange muligheder

Her er tale om en landvilla med god plads både ude og inde, en rummelig kælder og egen lille plantage/skov. Det kan være du er selvstændig – måske til håndværkeren eller til din pladskrævende hoppy. Vinduer og døre er udskiftet i 2018, og der er en ny træpille-ovn også fra 2018.

Rødstens villaen er beliggende på stille vej i Simmendrup med egen lille plantage lige nord for Haslev.

Boligen, som er opført i 1967, indeholder 4 gode værelser i den ene ende af huset samt entré, badeværelse og køkken i midten, og endelig 2 stuer i den anden ende af boligen som vender mod syd og vest.

Køkken er i åben forbindelse med stor stue, som både har plads til det store spisebord og en hyggeafdeling. Her er den nyere træpilleovn centralt placeret, så den kan ses fra både spisebord og stue. Der er etableret ny el i de 4 værelser og der er ny el-tavle.

Fra den ene stue er der udgang til vestvendt overdækket terrasse med adgang til haven. Haven er stor og dejlig og meget ugenert – her er mange gode hyggekroge og god plads til boldspil og leg. Her er hønsehus, frugttræer og bærbuske, som grænser op til en lille gran plantage som tilhører ejendommen – denne kan evt. indrettes til folde for dyrehold.

Kælderen som er på 64 kvm har fin loftshøjde og er brugbar med flere disponible rum. Den gode kælder er med til at forøge ejendommens brugbarhed.

Ejendommen egner sig rigtig godt til håndværkeren eller dig med den pladskrævende hobby, som har behov for lager/værksted, idet der er flere gode udbygninger, hvor en del er udlejet. Her kan bruges særskilt indkørsel fra Ringstedvej til nolge af udbygningerne, således at boligen forbliver ugenert.

Boligen trænger til færdiggørelse. Der mangler fuger omkring vinduer indvendig og færdiggørelse af de 4 værelser. Her er etableret ny el bag de nye gipsvægge, men der mangler indfatninger på vinduer og færdiggørelse af vægge.

Det er en stor villa, som kan indrettes til en moderne funktionel bolig for et begrænset budget.

Simmendrup er en hyggelig landsby med ca. 20 husstande lige nord for Haslev  og med kun 5 km til Haslev, og 14 km til Ringsted Station, hvor der nye togforbindelse til København er åbnet og det tager kun 28 minutter. Simmendrup ligger godt placeret på landkortet.

Haslev har flere gode skoler til de skolesøgende børn, ligesom du her finder alt det nødvendige som dagligvare forretninger, sport, idræt og øvrige foreninger.

Området er kendt for sin smukke natur med flere herregårde og godser i området, som afholder julemarkeder, bondens marked og andre spændende events. Når du bosætter dig i Simmendrup, er der mange muligheder for dejlige gåture og aktive familie dage. Mange gode oplevelser venter dig, når du bosætter dig her. 

Simmendrup ligger i Faxe Kommune – en aktiv kommune, som byder dig velkommen med blandt andet en guidet bustur rundt i kommunen, så det er nemmere for dig at blive integreret i dit nye område. Se mere om Faxe Kommune her.

Få inspiration til din nye hverdag i Simmendrup ved at klikke på de orange links. GisselfeldHaslevCamp adventureBroksø GodsHaslev TuristforeningHaslev Bio – VibeengskolenDaginstitutioner

Fra Haslev Station via Køge, kan komme til København på lige omkring 40 minutter.

Busforbindelse til Haslev og Ringsted er lige udenfor døren så det er dejlig nemt.

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082 og hør mere og book din fremvisning

Facebook
Facebook
Twitter