Ring til os: +45 21 22 10 82

Stor villa centralt i St. Merløse med 5 værelser, gulvvarme og store stuer

Swipe til siden for at se flere billeder.

Stor villa centralt i St. Merløse med 5 værelser, gulvvarme og store stuer

Stor og rummelig Hornsherred villa opført år 2002 centralt beliggende i Store Merløse

Her er rigtig god plads til den store familie, til flere generationer eller en unik mulighed for at drive erhverv, som f.eks. bosted, trænings- og behandlingscenter, sundhedscenter, ældre/aktivitetscenter eller indretning til kontor til den lille virksomhed.

Her er rigtig god plads til den store familie, til flere generationer eller en unik mulighed for at drive erhverv, som f.eks. bosted, trænings- og behandlingscenter, sundhedscenter, ældre/aktivitetscenter eller indretning til kontor til den lille virksomhed.

Boligen er er fint ajourført og velholdt. Der er gulvvarme – fra fjernvarmeværk – overalt i boligen, suppleret med luft-til-luft varmepumpe. Den store bolig på 292 kvm indeholder 2 store badeværelser med klinker og god skabsplads, hvor der i det ene er installeret ældre- og handicapvenlig SPA med låge. 5 store værelser, store gangarealer, køkken og thekøkken og 2 store stuer. Her er et skønt lysindfald overalt i de lyse syd- og vestvendte stuer.

Boligen er meget ældre- og handcapvenlig uden dørtrin og med nyopførte ramper ved både hovedindgang og udgang til terrasse. 2 meget store stuer med dejligt lysindfald fra vinduerne mod syd og vest, heraf den ene med fint trægulv (også med gulvvarme).

Ejendommen er udført i træ, med gråmalede facader og taget er belagt med betonteglsten. Alle indvendige vægge kan ændres, da de ikke er bærende, hvilket giver mulighed for at ændre rumstørrelse eller opdele til f.eks. 8 værelser. Gulve i alle værelser, gangareal, entré, køkken og stor stue er belagt med linoleum, som er et naturprodukt, der er både robust, behageligt at gå på og støjabsorberende. Begge badeværelser er med flisebelægning og skabsplads.

Udendørs er der plads til parkering på parkeringsareal, som er en del af den 830 kvm store grund. Nem have med græs og en vestvendt terrasse og stort adgangsareal, som er velegnet til gangbesværede. Der er klargjort til Fibernet, etableret udendørs stikkontakt og vand. Et smukt ahorntræ pryder naboarealet, og Bylauget har for nylig sørget for beplantning med buske, som når de vokser op vil være en del af den fine udsigt.

Her er tale om en meget reel villa i rigtig god stand udvendig som indvendig, som er billig i opvarmning og centralt beliggende i St. Merløse – tæt på alt det som gør det nemt at bo i byen.

Nærhed til Dagli-Brugsen i hverdagen letter indkøb, togstation og busholdeplads gør det let for alle at komme til og fra boligen og skoler, SFO, børnehave og dagplejereidrætsfaciliteter er inden for 5 minutter – alt er lige i nærheden. Der er også mulighed for andre fritidsaktiviteter som dans, spejder, hundeskov og banko, og har du selv et forslag vil lokalforum gerne hjælpe dig med at føre ideen ud i livet.

St. Merløse har skabt et godt lokalmiljø med Lokalforum som aktiv spiller, og du er velkommen til at ringe til Kirstine som er formand og høre om udvikling i St. Merløse – lige nu er der ved at blive etableret en ny udstykning til parcelhusgrunde, som er med til at give energi og vækst. 

I nærheden har du mulighed for en dukkert i Haraldsted Sø og er du mere til at se stjerner kan du besøge Brorfelde Observatorie lidt nord for St. Merløse. Til dem der ønsker en god travetur så er Allindelille Fredskov noget for sig, eller den ca. 7 km lange tur omkring Gyrstinge Sø, og Ordrup Skov og Bonderup Skov er indenfor cykelafstand. 

Handelslivet udfolder sig i enten Holbæk som er 25 km væk eller Ringsted som kun er 15 km væk. Det er også i disse byer du har et rigt café liv, torvedage og mange kulturelle arrangementer. Vestmotorvejer når du på ca. 12 minutter. 

Området hører til Store Taastrup Sogn og har i alt ca. 1.800 indbyggere. 

Kontakt Land & Bolig for fremvisning på 2122 1082

TJEK BOLIGLÅN

Land & Bolig formidler salg af alle boliger og ejendomme på landet som villaer, landbrug, skove, nedlagte landbrug og vi sætter en ære i at yde vores sælgere og købere god service og stor faglighed. 

Facebook
Facebook
Twitter