Ring til os: +45 21 22 10 82

Storparcel, Tæt-Lav bebyggelse i Ringsted 1,25 HA

Swipe til siden for at se flere billeder.

Storparcel, Tæt-Lav bebyggelse i Ringsted 1,25 HA

Lige udenfor Ringsted på det syd-vestlige hjørne af Balstrupvej og Østerringvej ligger matrikel 4a, som frasælges ejendommen beliggende Balstrupvej 106, Ringsted.

God indtjeningsmulighed ved opførelse af boliger i Tæt-lav bebyggelse.

Matriklen fremstår i ét stykke bestående af 12.543 kvm. Arealet dyrkes landbrugsmæssigt, og er bortforpagtet til oktober 2022.

Jorden har iflg. Arealinformation jordbonitet 6.

Matrikelen er beliggende i landsbyen Balstrup og nærmeste naboer er villaer og omfartsvejen Østerringvej.

Matriklen er i kommuneplanen udlagt til boligformål og i kategorien tæt-lav bebyggelse og med maksimum 40% bebyggelsesprocent – der skal efter vort skøn regnes med ca. 35% bebyggelsesprocent og tages højde for støjgener fra omfartsvejen i planlægningen.

Ringsted Kommune har oplyst, at de gerne medvirker til udarbejdelse af lokalplan. 

Der findes et træ-skur som ikke er registreret på BBR og en bunke murbrokker og begge dele fjernes af sælger inden ejerskifte. Der medfølger ingen betalingsrettigheder og der afregnes forpagtningsafgift én gang indtil oktober 2022.

Der er ansøgt Ringsted Kommunes planafdeling om opnåelse af landzonetilladelse til udstykning og ophævelse af landbrugspligten. Tilladelse forventes april 2022.

Ringsted er en by med rigtig god vækst og udvikling, og under finanskrisen eneste kommune i Region Sjælland som formåede at holde status quo eller vækste i disse år. Der forventes i de kommende år yderligere vækst, og senest er Ringsted Business Park indviet med byggegrunde på et areal på 140 hektar, og større erhvervsvirksomheder har allerede købt sig ind her og opfører firmadomiciler. 

Ringsted har stor mangel på senior boliger samt boliger til de yngre par. Ringsted har massere at byde på for yngre og ældre – fremragende naturmæssige kvaliteter med mange rekreative muligheder, stort sportscenter som pt. udbygges, Ringsted Festival, Outletcenter og meget mere. Og så ligger parcellen med super infrastruktur – 5 minutter til station og 5 minutter til vest-motorvejen.

Ring til ejendomsmægler Ulrich Hjort Hansen på tlf. 5115 0535 for information og besigtigelse.

TJEK BOLIGLÅN

Land & Bolig ejendomsmægler er specialister i alle typer ejendomme på landet, herunder landbrugsejendomme, nedlagte landbrug, villaer, skove og grusgrave, samt udvikling af landbrugsejendomme. 

Der er måske noget vi kan hjælpe dig med?

Facebook
Facebook
Twitter