Ring til os: +45 21 22 10 82

Velholdt villa i Ringsted med plads til den STORE hobby eller erhverv

Swipe til siden for at se flere billeder.

Velholdt villa i Ringsted med plads til den STORE hobby eller erhverv

Velholdt villa i Ringsted med plads til den STORE hobby eller erhverv

Mange søger bolig med mulighed for erhverv eller mulighed for den pladskrævende hobby. Det får du på Vibevej 34!
Dejlig familievilla på 134 kvm med soveværelse m/skabsvæg og 2 børneværelser som alle vender mod haven og de rolige omgivelser. Der er tæpper på gulve værelser og ok parketgulv under. Boligen har endvidere 2 gode badeværelser, heraf det ene med badekar/brus og gulvvarme. Det store badeværelse er i retro stil, og med pæne originale fliser og inventar. Det er så fint.
Den originale stil er beholdt i køkkenet med respekt for det gode ældre håndværk med bl.a. massive træskuffer, suppleret med moderne installationer som opvaskemaskine, nye bordplader, emhætte, lille spiseplads og det er bare hyggeligt med delvis åbenhed til den kombinerede stue / spisestue. Køkkenet har praktisk gulv i ask-laminat som er let at holde og tåler “alt”. Velholdt tag i bølgeeternit.
 
Fra stuen – hvor der er massivt trægulv – er der udgang til dejlig udestue på 18 kvm hvor meget aktivitet kan forgå. Det kan være børnenes sted at lave lektier, eller der hvor livet nydes i hyggeligt samvær med venner og familie. Kombinationen med stuen og udestuen give fornemmelse af et meget større hus, og er med til at give en god stemning.
Der er to indgange til huset – én hoveddør og en bryggersindgang og herimellem en fordelingsgang med høje skabe – bare godt. Bryggers har fin bordplads og vaskemaskine. Der er et godt og tørt loftrum til opbevaring.
 
Vil du vide lidt mere, er de orange tekster aktive links som du kan klikke på.
 
Ejendommen opvarmes via fjernvarme, og er således let at håndtere og uden bekymringer – her skal du ikke bøvle med træpiller eller dyr fyringsolie. Ejendommen er offentligt kloakeret, og der leveres vend fra Ringsted Forsyning. Der er indlagt Fibernet, så du er sikret hurtig netforbindelse. Grunden er på i alt 1.500 kvm.
 
I gårdspladsen findes den hyggeligste overdækkede terrasse som senere er forsynet med skydedøre – her gror vin med druer og pladsen er et godt åndehul i en travl hverdag.
 
Til dig som skal have erhverv er der en god bygning på 98 kvm, der har status som erhvervsareal – pt. med godkendelse fra SKAT til 100% privat benyttelse. Bygningen anvendes som værksted, garage og hobbyrum og er forsynet med dobbelt port mod vejen, og der er fine parkeringsfaciliteter på ejendommen med plads til flere køretøjer, eller plads til opførelse af andre erhvervsrelaterede bygninger. Bygningen er opført i mursten og med støbt sokkel og gulv, og er en robust og god bygning med tag af bølgeeternit.
Det er også her du kan udleve drømmen om egen garage/værksted – måske til din sportsvogn / veteranbil / motorcykler eller lignende.
 
Haven ligger helt ugenert bag boligen og du har sol hele dagen, plads til at børn kan lege med kammerater eller du kan nyde lidt liv med “grønne fingre” og bare det at komme udenfor.
 
Alt i alt en dejlig bolig i nærhed til Ringsted bymidte, indkøb er lige om hjørnet, Ringsted Sports Center og Svømmeland 5 minutter væk og Ringsted Station når du på 5 minutter på cykel, hvor den nye hurtigbane til KBH er – det tager kun 28 minutter! København når du på 40-50 minutter i bil. Trænger du til oplevelser, så kan de store skove ved Haraldsted og Skjoldenæsholm anbefales, og det er også her du finder mountain bike spor eller du kan vælge det nye bynære MTB spor ved motorvejen. Overfor sportscenteret har du bibliotek/borgerservice som arrangere gode foredrag og arrangementer for alle alderstrin.
Området er under forandring, og der er gennem de seneste år sket ændring fra et mere industri-præget område over mod mere handel / serviceerhverv og boligområde. Der er flere skoler at vælge imellem ligesom et stort udvalg af ungdomsuddanneler.
 
Ring og book din fremvisning på 2122 1082. Vi kan samtidig aftale vurdering af Din ejendom.
 
Facebook
Facebook
Twitter