Ring til os: +45 21 22 10 82

Salgsklar bolig – sådan

Salgsklar bolig – sådan!

For at få solgt din bolig er det vigtigste at fastsætte en skarp og attraktiv pris, så potentielle købere bliver interesserede og booker en fremvisning. I den forbindelse kan det være en god idé at lade andre kaste et kritisk blik på din bolig – det er ikke altid, at man selv kan se fordele og ulemper ved boligen, og derfor kan det være nyttigt at høre andres mening.
Er der alvorlige fejl ved din bolig, er det nu, du skal udbedre dem. Tal med din ejendomsmægler om, hvad der er alvorligt og hvad der kan vente. Nogle typer af boligrenovering kan betyde alverden for en køber, og det behøver ikke at være stort og dyrt – det har din ejendomsmægler styr på.
Det er en fordel at lade Land & Bolig stå for fremvisningen – vi er vant til at se og fortælle om fortrinnene ved en bolig, så kør gerne en lille tur, mens fremvisningen står på – som boligejer har man nemlig ofte tendens til at fremhæve boligens fejl frem for at fremhæve det gode og dejlige ved den.
Gør også din omgangskreds opmærksom på, at din bolig er til salg. Måske er der nogen, der kender nogen, som vil synes, at dit hus er interessant.

Indretning

Du har besluttet dig for at sælge din bolig, og derfor er det en rigtig god idé at tænke over, hvad du skal have med til din nye bolig. Derfor – ryd op og ryd ud.
Land & Bolig hjælper dig gerne med at gøre din bolig hyggelig og indbydende. Vores professionelle indretningskonsulent ved, hvad der virker både ude og inde, og kan hjælpe dig med at gøre din bolig salgsklar. Tænk over, hvor dit yndlingssted i huset eller haven er, og over, hvad der gør lige netop din bolig til et herligt sted at være.

Kontakt ejendomsmægler Anne Klee på 2122 1082

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook
Twitter